s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 30. november 2019 REZERVIRAJ

MUNCHEN IN SALZBURG

Ogled praznične bavarske prestolnice in čarobnega Mozartovega mesta priporočamo ogled svetovno znane razstave jaslic v Bavarskem narodnem muzeju,sprehod skozi okrašeni St. Gilgen

Program
1. DAN
SLOVENIJA - MĂśNCHEN
nočitev

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do bavarske prestolnice - MÄ‚Ä˝nchna. Po prihodu ogled olimpijskega naselja in vzpon z dvigalom na Olimpijski stolp (doplačilo), od koder je v primeru lepega vremena čudovit pogled na adventni MÄ‚Ä˝nchen. Nadaljevanje z avtobusnim ogledom znamenitosti »milijonske vasi«: Osrednji trg, Kraljevi trg, znamenita udvikova cesta, ob kateri so Bavarska državna knjižnica, Ludvik - Maksimiljanova univerza ... Sledil bo sprehod po Marienplatzu ali »srcu mesta«, kot mu pravijo mnogi. Lahko si bomo ogledali enega izmed največjih jasličnih trgov na svetu in se prepustili petju in izvajanju tradicionalnih alpskih melodij, ki v času adventa prihajajo z balkona mestne hiše. Priporočamo tudi ogled svetovno znane razstave jaslic iz alpskega sveta in Italije, ki so na voljo v Bavarskem narodnem muzeju. Nekaj prostega časa, katerega lahko izkoristite za obisk ene izmed številnih prazničnih stojnic, kjer prodajajo slaščice, jaslične figurice, pijačo z okusom cimeta. Prevoz do hotela in namestitev. Zvečer predlagamo večerjo v eni izmed značilnih bavarskih pivnic.

2. DAN
SALZBURG –ST. GILGEN- SLOVENIJA
zajtrk

Dopoldan vožnja do Salzburga in krajši ogled nekaterih znamenitosti: Mozartov trg z njegovim spomenikom, stolnica, kolegijska cerkev, rojstna hiša W. A. Mozarta ... Sledil bo sprehod med številnimi okrašenimi stojnicami, ki ponujajo božična darila, okusno hrano in pijačo. Ob povratku se bomo ustavili pri  kraju St. Gilgen, kjer se je rodila Mozartova mati. Kraj je dobil nagrado za najlepši božični sejem. Na fasadah so številne slike in skulpture oseb ter živali iz adventnega časa. Krajši sprehod skozi praznično okrašen kraj in še nekaj časa za obisk božične tržnice. V popoldanskih urah povratek proti Sloveniji. Prihod v nočnih urah.

ODHODI IN CENA
30.11.,07.12.,14.12.,21.12.,26.12.2019

OD 99,00 €

Cena vključuje :
  • avtobusni prevoz po programu,
  • nočitev z zajtrkom v hotelu 3*,
  • zunanje oglede po programu,
  • spremstvo in organizacijo izleta.

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: 35-44 oseb 15 €, 25-34 osebe 24€

MOŽNO DOPLAČILO OB PRIJAVI: enoposteljna soba 26€

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: morebitne vstopnine

POPUST: otrok 2-12 let z dvema odraslima 10 %.

Splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja so sestavni del programa.

OOPAL

REZERVIRAJ