s1
s2
s3
s4
s5
s6
s7
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 20. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

BUDIMPEŠTA, BRATISLAVA IN DUNAJ

Obisk treh čudovitih srednjeevropskih prestolnic na enem potovanju možnost obiska tradicionalne čarde,po želji se lahko na Dunaj odpeljete z ladjo po Donavi

Program
1. DAN
SLOVENIJA - BUDIMPEŠTA
Nočitev
V zgodnjih jutranjih urah odhod iz Slovenije in vožnja z vmesnimi postanki proti Budimpešti. Po prihodu v madžarsko prestolnico se bomo najprej povzpeli na Citadelo, od koder je lep razgled na mesto, nato pa bo sledil avtobusni ogled znamenitosti: Trg junakov, Stadion, cerkev sv. Štefana, trg Herojev, Parlament, Margaretin otok ... Sledilo bo nekaj prostega časa na znameniti ulici Vaci, morda si boste privoščili kavico z znamenito Doboš torto, nakupili spominke ali pa preprosto uživali v sprehodu na vrveža polni ulici. V popoldanskih urah bodo na vrsti še ogledi predela Budim s slikovitimi zgradbami, najprej si bomo ogledali Grajsko četrt, Matjaževo cerkev, Ribiško trdnjavo in Kraljevi grad. Zvečer po želji ob doplačilu priporočamo obisk čarde, kjer se bomo zabavali ob značilni madžarski hrani, pijači in ciganski glasbi. Večer bo popestril tudi folklorni nastop. Sledila bo nastanitev v hotelu in nočitev. 

2. DAN
BUDIMPEŠTA - BRATISLAVA
zajtrk, nočitev
Dopoldne slovo od mesta in vožnja proti Bratislavi. Po prihodu ogled simpatičnega srednjeveškega jedra: glavni trg s srednjeveškim obzidjem, Michalov stolp, stolnica Sv. Martina in Mozartova palača, kjer je imel slavni skladatelj enega prvih koncertov. Sprehodili se bomo tudi do bratislavskega gradu, ki dominira nad mestom, in obiskali monumentalni spomenik padlim v 2. svetovni vojni, Slavin. Popoldne nekaj prostega časa za sprehode po simpatičnem mestnem središču in posedanje na živahnih mestnih ulicah. Sledi nastanitev v hotelu in večerja. Po večerji predlagamo obisk katerega izmed bratislavskih nočnih klubov, ki slovijo do odlični zabavi.

3. DAN
BRATISLAVA - DUNAJ - SLOVENIJA 
Zajtrk
Dopoldne slovo od mesta in odhod proti Dunaju. Po želji se bomo do avstrijske prestolnice popeljali kar po Donavi: v Bratislavi se bomo vkrcali na katamaran, sledi dobro uro dolga vožnja po mogočni Donavi do Dunaja. Izkrcali se bomo v mestnem središču - na Schwedenplatzu, nato pa se bomo sprehodili po središču Dunaja: mimo Židovske četrti in mogočne Štefanove katedrale do Hofburga in znamenite opere. Nato nekaj prostega časa za posedanje v eni od mestnih kavarn in pokušino znamenite Sacher torte. Popoldne povratek proti Sloveniji, kamor bomo prišli v poznih večernih urah.

ODHODI IN CENA

20.09.2019 - 149,00
26.10.2019 - 149,00 - ZAGOTOVLJENO
30.10.2019 - 149,00
02.11.2019 - 149,00

Cena vključuje :
  • avtobusne prevoze po programu,
  • 1x nočitev z zajtrkom in 1x polpenzion v hotelih 3*,
  • zunanje oglede po programu,
  • spremstvo in organizacijo izleta.

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI

- enoposteljna soba 40 €

- vožnja z ladjo Bratislava -Dunaj 30€

- zavarovanje rizika odpovedi 4,059% od vrednosti potovanja

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI:

- Matjaževa cerkev , odrasli 5€, mladi do 26 let 3,5€

-Ribiška trdnjava , odrasli 4,5€, mladi do 26 let 2€

- popuste pri vstopninah lahko uveljavljate le ob ustreznem dokazilu

POPUSTI:otroci 2-12 let v sobi z dvema odraslima na dodatnem ležišču 15%

Splošni pogoji poslovanja organizatorja so sestavni del programa potovanja!

OOPAL

REZERVIRAJ