s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 22. avgust 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

MOSKVA

Obisk živahne ruske prestolnice,ogled najlepše podzemne železnice na svetu »Kdor v Moskvi še ni bil, se prave lepote ni naužil«, nas snubi stari ruski pregovor

Program
1. DAN
SLOVENIJA - MOSKVA
Nočitev

V dopoldanskih urah polet z letališča JP Ljubljana. Po popoldanskem pristanku sledi vožnja do hotela in nastanitev. Zvečer se bomo podali na vožnjo z znamenito moskovsko podzemno železnico, ki velja za najbolj razkošno na svetu, in se podali na kratek sprehod po mestu. Povratek v hotel in nočitev.

2. DAN
MOSKVA
Zajtrk, nočitev

Po zajtrku sledi celodnevni ogled ruske prestolnice. Popeljali se bomo mimo Bolšoj teatra, stadiona Lužniki, univerze Lomonosov in dalje ob rdečem kremeljskem obzidju, izza katerega nas bodo spremljale zlate kupole najstarejših moskovskih cerkva, vse do Rdečega trga. Sprehod po znamenitem trgu, ki ga obdajajo imenitne stavbe iz preteklih stoletij: pisana cerkev Vasilija Blaženega, najbolj prepoznavna stavba v Moskvi, blagovnica Gum, Leninov mavzolej s pokopališčem slavnih Rusov ... Popoldan se bomo ob doplačilu podali za kremeljsko obzidje in obiskali tudi zakladnico, ki hrani velikansko zbirko dragih kamnov, videli pa bomo tudi prestol zloglasnega carja Ivana Groznega. Zvečer ob doplačilu predlagamo obisk predstave znamenitega Bolšoj teatra (potrebna predhodna najava, potrditev odvisna od razporeda predstav in razpoložljivih mest).

3. DAN
MOSKVA (SERGIJEV POSAD)
Zajtrk, nočitev

Prost dan za samostojno raziskovanje ruske prestolnice in obiske muzejev po želji. Ob doplačilu predlagamo izlet v Sergijev Posad, na katerem bomo dobili vpogled v življenje pravoslavnih menihov. Tu stoji eden najpomembnejših ruskih pravoslavnih samostanov, Sergejev samostan, ter cerkev Sv. Trojice s čudovitimi ikonami, privoščili pa si bomo tudi pravo rusko kosilo z borščem. Sledi povratek v Moskvo

4. DAN
MOSKVA (TRETJAKOVSKA GALERIJA / MUZEJ BORODINSKE BITKE)
Zajtrk

Dopoldne sprehod po znani ulici Arbat, znani po mnogih trgovinicah in umetniki, z obilico možnosti za nakup spominkov. Ob doplačilu predlagamo ogled Tretjakovske galerije, ki hrani eno največjih zbirk ruske umetnosti, ali pa muzej Borodinske bitke, ki je posvečen eni najbolj krvavih bitk med Napoleonovim vdorom v Rusijo. Prosti čas za samostojne oglede in nakupe. Zvečer povratek v hotel z javnim prevozom in nočitev.

5. DAN
MOSKVA - SLOVENIJA 
povratek

V zgodnjih jutranjih urah transfer iz hotela do letališča Sheremetyevo in polet v Slovenijo. 


CENA: 689,00 €

Cena vključuje :

  • letalski prevoz,
  • letališke in varnostne pristojbine,
  • štiri nočitve z zajtrki v hotelu 3*,
  • avtobusne prevoze po programu,
  • ogled moskovskih metro postaj,
  • panoramski ogled Moskve,
  • lokalnega vodnika,
  • spremstvo in organizacijo potovanja.

ODHODI: ,22.08.,21.09.,25.10.,31.10.2019- vsi odhodi skoraj zagotovljeni


MOŽNA DOPLAČILA: 

-doplačilo v primeru manjše skupine med 25-34 oseb  30 €

-doplačilo v primeru manjše skupine med 15-24 oseb  60 €

Doplačila ob prijavi: 

- urejanje vizuma z vabilnim pismom 85 €

- zavarovanje rizika odpovedi 4,059% od vrednosti aranžmaja

- enoposteljna soba 90 €

- večerje 75 €

DOPLAČILA OGLEDOV:

-Bolšoj teater ( cena odvisna od razpoložljivosti mest)

- Kremelj z zakladnico 55 €

- izlet v Sergijev posad 69 €

- Tretjakovska galerija 17 €

- muzej Brodinske bitke 17 €

Pomembno: vse izlete in oglede je potrebno najaviti ob rezervaciji aranžmaja !! V primeru da bosta dva ogleda o. izleta na isti dan se izvede tisti na katerega bo prijavljenih več oseb.

POPUST: otrok 2-12 let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima  10%

Splošni pogoji organizatorja potovanja so sestavni del programa!

OOPALREZERVIRAJ