s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  torek, 22. oktober 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

VEČEROV IZLET 2019 - TAJSKA S TROPSKIMI POČITNICAMI

VEČEROV JESENSKI TRADICIONALNI IZLET 2019. (BANGKOK, PLAVAJOČE TRŽNICE DAMNEON SADUAK, TIGRI, PATTAYA IN KORALNI OTOK KOH LAN)

TAJSKA S TROPSKIMI MINI POČITNICAMI OB DOLGI PEŠČENI OBALI

(BANGKOK, PLAVAJOČE TRŽNICE DAMNEON SADUAK, TIGRI, PATTAYA IN KORALNI OTOK KOH LAN)


ODHOD: 22.10. – 31.10.2019


PROGRAM POTOVANJA:

1. DAN:  ODHODNO LETALIŠČE-BANGKOK
Zbirališče na odhodnem letališču v Zagrebu. Možen organiziran prevoz na letališče. Polet
proti destinaciji z odlično letalsko družbo Qatar Airways z vmesnim prestopom v Dohi.


2. DAN: BANGKOK (V)
Pristanek v Bangkoku. Krung Thep Maha Nakhon ali na kratko Krung Thep (slovensko Bangkok)  je s svojimi
približno 8.500.000 prebivalci glavno mesto in največje mesto Tajske. Leži ob bregovih reke Chao
Phraya. Ta dan si bomo malce ogledali Siam Paragon (shopping), Chinatown in znameniti tempelj Wat Pathum Wanaram Ratcha Wora
Viharn.  Nastanitev v hotelu. Večerja v restavraciji.

3. DAN: BANGKOK (Z, K)
Celodnevno potepanje po tajski prestolnici. Velika palača predstavlja glavno rezidenco siamskih kraljev od leta 1782. Tempelj smaragdnega Bude. Budistični tempelj Wat Arun predstavlja glavno točko Bangkoka z višino centralnega stolpa kar 86 m. Nato še Templej Wat Pho ali Tempelj ležečega Bude. Veličastnost budistične siamske arhitekture navduši.

4. DAN: BANGKOK–RATCHABURI (PLAVAJOČE TRŽNICE)–PATOM ORGANIC VILLAGE (Z, V)
Vožnja do kraja Ratchaburi. Obiskali bomo plavajočo tržnico Damneon saduak do katere bomo prispeli s posebnimi čolni. V podobnih, a neprimerno bolj ozkih čolnih čepijo tudi domačinke, ki prodajajo pisano paleto sadja, zelenjave, cvetja in drugih lokalnih izdelkov. Sledi vožnja do etno vasi Patom Organic Village na rečnem nabrežju. Srečanje s podeželjem, lokalno etnologijo, kulturo. Videli boste, kako gojijo in predelujejo riž, izdelujejo pletarske in keramične izdelke, zeliščne čaje in tajske sladice. Večerja v restavraciji s folklorno predstavo. Vrnitev v hotel.

5.DAN: BANGKOK-TIGRI-PLAVAJOČE TRŽNICE 4 REGIJ-PATTAYA (Z, K, V)
Iz Bangkoka se bomo odpeljali proti vzhodu. Prvi postanek – živalski vrt s tigri – Srirarcha, ki je dom številnim kraljevim bengalskim tigrom, slonom, krokodilom. Lahko boste obiskali več predstav (s tigri, sloni, krokodili). Kosilo. Obisk plavajoče tržnice 4 regij s posebnimi čolni. Vožnja na Pattayo. Nastanitev v hotelu. Večerja v restavraciji. Obisk živopisne, več kot »navihane« in tudi razvratne  znamenite  Walking street. Ulica je pojem zabave, nočnih klubov, go-go barov, diskotek, restavracij... in tudi najbolj poznana »rdeča četrt«.

6. DAN: PATTAYA (Z, V)
Prost dan za počitnikovanje in uživanje na plaži. Pattaya je poznana tudi po dolgi peščeni plaži, palmah in vedno toplem morju. Istočasno pa tudi kraj gurmanskih izzivov v tajskih restavracijah.

7. DAN: PATTAYA-KORALNI OTOK KOH LAN (Z, K, V)
Izlet na koralni otok Koh Lan. Na mini tropski paradiž bomo prispeli s hitrim čolnom. Prosto za kopanje v kristalni vodi otoka, možnost opazovanja pisanega podvodnega sveta ali dodatnih vodnih športov. Organizirano piknik morsko kosilo. Popoldanska vrnitev na Pattayo.

8. DAN: PATTAYA (Z, V)
Prost dan za uživanje v tropskem okolju plaže. Pod palmami, v čudovitem morju. Počitek za bogove. Večerja.

9. DAN: PATTAYA  – BANGKOK - ODHODNO LETALIŠČE (Z)
Prost dan za kopanje ali nakupe vse do odhoda iz hotela. Popoldansko-večerni transfer v Bangkok na letališče. Polet s Qatar Airways z vmesnim prestopom do odhodnega letališča.

10. DAN: BANGKOK - ODHODNO LETALIŠČE
Pristanek na odhodnem letališču v Zagrebu. Konec tajske izkušnje.

CENA:
1.360 EUR - Pri udeležbi najmanj 25 potnikov

1.415 EUR - Pri udeležbi najmanj 20 potnikov

1.490 EUR - Pri udeležbi najmanj 15 potnikov

1.595 EUR - Pri udeležbi najmanj 10 potnikov


DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 300 EUR


POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 50 EUR


 OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU:
Z – zajtrk, K – kosilo, V - večerja


CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz v ekonomskem razredu na relacijah odhodno letališče –Bangkok in Bangkok -odhodno letališče z vmesnim prestopom, letališke in varnostne pristojbine (324 EUR na dan oblikovanja ponudbe), 7 nočitev z zajtrkom v hotelih 4* in (dvoposteljne sobe), 3 kosila, 6 večerij, vse oglede po programu,vse vstopnine po programu, vstopnino v etno vas Patom Organic Village, vstopnino v živalski vrt Srirarcha s predstavami navedenimi v programu, 2 x prevozs čolnom do plavajočih tržnic,  izlet s hitrim čolnom na otok Koh Lan, 1 steklenica mineralne vode/osebo/dan v dneh potovanja v avtobusu, lokalnega vodnika v angleškem jeziku, vodenje v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.


ČAS ZA PRIJAVO:  do 1. . 2019 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.  V primeru večjega števila, bomo organizirali dodatni polet iz Zagreba isti dan.


PRIJAVE SPREJEMAMO NA TELEFONSKI ŠTEVILKI:  02 23 53 108, 02 23 53 109   OZIROMA NA SPLETNI STRANI: WWW.VECERTOURS.SI

VIZA: za potovanje na Tajsko slovenski državljani ne potrebujejo vize.

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% vrednosti celotnega potovalnega aranžmaja.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 500 EUR po osebi, prijavnino ter odstopnino.  Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. 

Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja

OO: Gal 3000
REZERVIRAJ