s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 31. oktober 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

MESTA OB MOGOČNI DONAVI

Slikovite prestolnice ob Donavi, Dunaj, Bratislava,Budimpešta s svojimi čari...POPUST 30 € OB PRIJAVI DVEH OSEB DO 15.08.

Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–DUNAJ–BRATISLAVA večerja, nočitev
Proti Dunaju se bomo odpravili v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Šentilja do Dunaja bo hitro minila in glavno avstrijsko mesto nas bo pozdravilo s svojim značilnim šarmom. Številne palače in znamenitosti na Ringu nas bodo popeljale v čas, ko je bil Dunaj eno najprestižnejših mest na svetu: opera, Hofburg, parlament, mestna hiša, univerza ... Peš se bomo sprehodili do katedrale sv. Štefana in si vzeli čas za kavico in osvežitev. Tudi dunajske kavarne so nekaj čisto svojevrstnega. Ob dogovorjeni uri se bomo vkrcali na ladjo in odpluli do Bratislave. Ker smo prebrali Zlatega človeka, se bomo vrnili v romantični čas konec 19. stoletja in uživali v plovbi. V Bratislavi se bomo z avtobusom odpeljali do hotela, povečerjali in preživeli noč ob sloviti reki. Nočitev.

2. dan: BRATISLAVA–BUDIMPEŠTA zajtrk, večerja, nočitev
Po zajtrku se bomo sprehodili po starem delu mesta mimo Mihaelovega stolpa do slikovitega Glavnega trga, ki ga krasi mestna hiša in Primatska palača iz 18. stoletja. Ustavili se bomo pred Mozartovo palačo, kjer je slavni skladatelj kot otrok blestel na enem izmed svojih prvih koncertov, videli bomo sedež Academie Istropolitane, kjer je danes Narodna univerzitetna knjižnica ter palačo rodbine Keglevič, pri katerih je bil pogosto v gosteh Beethoven. Pokukali bomo tudi v mogočno katedralo sv. Martina. Prijetni center nam bo omogočil veliko možnosti za osvežitev. Popoldne bomo nadaljevali z vožnjo do Budimpešte. Po prihodu v prestolnico Madžarske, bomo najprej s panoramska vožnjo skozi mesto občutili veličino in mogočnost mesta, ki se razprostira na obeh bregovih reke Donave. Zapeljali se bomo na Citadelo, od koder se odpira čudovit pogled na Budimpešto. Večerja bo tokrat v čardi s folklornim programom. Nočitev v hotelu.

3. dan: BUDIMPEŠTA–SLOVENIJA zajtrk
Po zajtrku si bomo ogledali znamenitosti: Trg junakov, Nepstadion, Štefanova cerkev, parlament, ne bomo pozabili niti na Matjaževo cerkev in Ribiško utrdbo. Sprehod po ulici Vaci nas bo pobližje spoznal tudi z izložbami in kavarnami. Čas bo za individualno osvežitev in po njej se bomo, polni vtisov, odpravili v smeri Blatnega jezera, proti Sloveniji. Predvidoma bomo v večernih urah domačim že lahko pripovedovali o mogočni reki in prekrasnih mestih

Odhodi: 6.9.-zagotovljeno, 31.10.

Cena:
pri udeležbi 40 oseb 229 €
pri udeležbi 30 oseb 249 €
pri udeležbi 20 oseb 265 €

Cena vključuje:•
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, plovba z ladjo po Donavi (Dunaj–Bratislava), nastanitev v hotelu ***, dvoposteljne sobe, 1 x polpenzion, 1 x nočitev z zajtrkom, 1 x večerja v čardi, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacijo potovanja

Cenejša potovanja
•40 € popusta za dve osebi za rezervacije do 31.1.
•20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 31.3.

Rezervacija sedežev
•v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
•v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Dodatne informacije
•vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana •najmanjše število potnikov: 20
•doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine po želji
•popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima•obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbina

Za potovanje veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja!
OOICA

REZERVIRAJ