s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  nedelja, 18. avgust 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

GRČIJA-OTOK SKIATOS-HOTEL SKIATHOS PALACE ****

Skiatos - otok, ki vas nežno opominja, da je kdaj pa kdaj čas, da storite nekaj dobrega tudi zase, za svoje želje, ideje in sanje.

GRČIJA

Skiatos
Hotel SKIATHOS PALACE

Kraj: Skiatos mesto-Majhno glavno mesto, imenovano tudi Chora, združuje svetovljansko nočno življenje s tradicionalnim grškim šarmom. V značilnih belih hiškah z rdečimi kamnitimi strehami, ki se terasasto razprostirajo med dvema hriboma, daje dom večini prebivalcev otoka. V mestu, ki je bilo zgrajeno leta 1830, se je rodil znan grški pisatelj Alexandros Papadiamantis, čigar rojstna hiša je danes muzej. Po njem se imenuje tudi glavna ulica, ki je poleg pristaniške promenade najbolj priljubljena točka mesta. Naselje je od letališča oddaljeno 3 km.

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.skiathos-palace.gr

OPIS

Lega: Eden najstarejših in najznamenitejših hotelov na otoku se nahaja na majhni vzpetini z dih jemajočim pogledom na 200 m oddaljeno peščeno plažo Maratha, do katere se spustite po stopnicah čez obalno cesto, in na 250 m oddaljeno znamenito plažo Koukounaries, posuto z zlatim peskom. Brezplačen hotelski minibus vozi nekajkrat dnevno do obeh plaž in dvakrat dnevno do 10 km oddaljenega glavnega mesta.
Ponudba: Velikopotezno zgrajen hotel z 258 sobami ponuja svojim gostom recepcijo, sprejemno dvorano z WiFi-jem, najem prenosnega računalnika, dnevni prostor, konferenčno sobo, bar, glavno restavracijo, restavracijo z jedmi z žara, minimarket, parkirišče, pralnico, otroško varstvo, otroško igrišče, pool bar, bazen s prekrasnim pogledom na zaliv ter teraso z ležalniki in senčniki. Za doplačilo je na voljo še tenis na trdi podlagi.
Nastanitev: Sobe modern imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, glasbeni kanal, TV, WiFi, minibar in balkon. Sobe deluxe so opremljene enako, le da so bile leta 2018 obnovljene. Sobe superoir deluxe so prav tako opremljene enako in obnovljene leta 2018, s tem da imajo še CD predvajalnik, sušilnik za lase, kopalne plašče in copate ter balkon s pogledom na slovito plažo Koukonaries. Sobe executive so prav tako opremljene enako in so bile pred kratkim obnovljene ter imajo dodatno še CD predvajalnik, sušilnik za lase, kopalne plašče in copate, s tem da so prostornejše in imajo teraso za sončenje z ležalniki. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi različne suite z zasebnim jacuzzijem na terasi.

Storitev: ppolpenzion
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Otroci:Simbolične pavšalne cene za otroke in mladostnik. V nekaterih  objektih plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let,le simbolično pavšalno ceno, in sicer za odhode od 15. 5. do 19. 6. in od 26. 8. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 20. 6. do 31. 7. in od 21. 8. do 25. 8. samo 259 € ter za odhode od 1. 8. do 20. 8. samo 299 €.V nekaterih objektih, plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let ugodno otroško ceno.Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 15 €.

ODHODI  TRAJANJE    STORITEV    TIP SOBE    CENA NA OSEBO

18.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionExecutive sv1.596 €

18.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS deluxe sup sv 1.351 €
18.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS deluxe 1.351 €
18.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS modern sv 1.245 €
18.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS modern 1.164 €

25.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionExecutive sv1418 €
25.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS deluxe sup sv 11337 €
25.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS modern sv 1119 €
25.08.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS modern 1206 €


01.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS Executive 1324 €

08.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionExecutive sv 1.324 €
08.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS modern 999 €
08.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS deluxe sup sv 1.247€
08.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS deluxe 1136 €
08.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevPolpenzionDS modern sv 1054€DOŽIVETJA IN IZLETI
SEA & SUN
Odpravili se bomo na izlet z ladjico, s katere bomo občudovali lepoto tega prekrasnega otoka in njegovo bujno vegetacijo. Peljali se bomo mimo modrih jam, naš prvi postanek pa bo bela prodnata plaža Lalaria, ki je dostopna le z morja. Tam bomo imeli nekaj prostega časa za kopanje in uživanje v lepi pokrajini. Izlet bomo nadaljevali z obiskom stare vasice Kastro, ki je bila nekdaj glavno mesto Skiatosa. Sprehodili se bomo do ruševin stare vasice, ki je bila naseljena vse do leta 1829, ko so otok razdejali različni napadalci. Sledi postanek v ribiški vasici pod goro Pelios, kjer lahko prosti čas izkoristimo za kosilo ali kopanje. Pluli bomo mimo plaž Agia Eleni, Banana, Ampelakia, Koukounaries, Maratha, Troulos, Agia Paraskevi, Kolios in Vromolimnos. Možen je tudi obisk otokov Tsugria in Arkos pod južno stranjo Skiatosa.

SKOPELOS IN ALONISSOS
Celodnevni izlet je idealna priložnost za obisk obeh sosednjih otokov, Skopelos in Alonissos. Izlet bomo začeli v prijetnih dopoldanskih urah in z ladjico Agios Nikolaos odpluli do otoka Skopelos, kjer se bomo sprehodili skozi ozke slikovite uličice ter spoznali zgodovino in tradicijo otoka. Plovbo bomo nadaljevali do otoka Alonissos in njegovega pristanišča Patitiri. Obiskali bomo staro vasico na vrhu hriba, od koder se razprostira prelep pogled na Egejsko morje. Prosti čas lahko izkoristimo za kosilo, obisk majhnega, vendar zelo zanimivega informacijskega središča Marina Park, zgodovinskega muzeja o piratih in nekdanjem življenju domačinov ali cerkvice Agia Paraskevi. Vračali se bomo vzdolž zahodne obale Skopelosa, mimo znamenite cerkvice iz filma Mamma Mia, in če bomo imeli srečo, nas bodo po poti večkrat pozdravili delfini.

PO POTEH MAMMA MIE
Samu in Harryu je izpred nosu ušla barka. Za vas pa bo ta dan pripravljena, da se vkrcate nanjo in se podate na prijeten izlet po Skopelosu. Na izletu bomo poležavali, poslušali večno glasbo skupine ABBA in uživali. Obiskali bomo tri plaže, ki so tako zelo lepe, da so prav tam snemali prvi del filma Mamma Mia. Najbolj vneti oboževalci danes že kultnega filma, se bodo lahko z avtobusom zapeljali tudi na drugo stran otoka do znamenite cerkvice Mamma Mia.

SAMOSTAN GRŠKIH REVOLUCIONARJEV
Na Skiatosu je preko 30 cerkva in pravoslavnih samostanov. V najpomembnejšega ste ob sredah vabljeni tudi vi. V samostanskem muzeju se bomo napolnili z njegovo čudežno energijo, v kapelici izpovedali svoje skrite želje in se ojačali z zdravilnimi napoji in domačimi dobrotami, ki nam jih bodo ponudili menihi.

RIBIŠKI IZLET

Različni dnevi, različne ribe, ista solata. Zelo prijeten izlet. Brez otrok in mikrofonov. Z ribiško barko bomo poiskali našo najlepšo plažo dneva. To bomo storili vsaj trikrat, vsakič na način, da bomo tam edini. Na barki ali plažah bomo lovili. Vsak svoje užitke. Ribič Yaniss, bo sestavil plavajoči bar s pijačo, kasneje pa bo pripravil še kosilo, ki bo najboljše daleč naokoli. 

MESEČINA IN PLES
V ponedeljek zvečer bomo z barko odpluli proti zahodu. Sonce se bo počasi skrilo za goro Pelios, mi pa se bomo zasidrali v ribiški vasici pod njo. V zalivu bomo, ob nežnem zvoku morja in grške glasbe, večerjali na plaži. Po večerji, ko vsi krožniki odletijo, pa smo vsi vabljeni na plesišče, da se zavrtimo. Za pogum nas bo spremljal par profesionalnih plesalk, za ravnotežje pa je na voljo širok nabor pijač. V poznih urah se bomo pod mesečino vrnili na Skiatos. 

JEEP SAFARI
Skiatos je poln kontrastov. Medtem ko je južna stran otoka zelo živa, je severna še precej divja. Priporočljivo je, da pri predstavniku najamete jeep in otok raziščete sami. Sicer pa se lahko vsak dan pridružite organiziranemu izletu po skritih kotičkih otoka. Izkušen voznik vas bo po najbolj vprašljivih cestah popeljal do najlepših razgledov. Tekom dneva se boste ustavili na več plažah, za dober tek pa v taverni na zelenem hribu. Skiatos ni ravno Afrika, obljubljamo pa, da boste po poti morda srečali ovce, koze, zajce, ribe ali ptiče. 

OKVIRNE CENE DOŽIVETIJ
SEA & SUN – 23 €
SKOPELOS IN ALONISSOS – 36 €
PO POTEH MAMA MIE – 28 €
SAMOSTAN GRŠKIH REVOLUCIONARJEV – 35 €
RIBIŠKI IZLET (s kosilom) – 50 €
MESEČINA IN PLES (z večerjo) – 45 €
JEEP SAFARI (s kosilom) – 69 €

Splošni pogoji poslovanja TA so sestavni del ponudbe!
OOINTel

REZERVIRAJ