s1
s2
s3
s4
s5
s6
s7
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sreda, 18. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

TUNIZIJA - ZARZIS- HOTEL ZITA BEACH RESORT ****

Odlično voden hotelski kompleks z velikim številom stalnih gostov se nahaja v srcu oaze Zarzis, neposredno na prekrasni dolgi plaž

TUNIZIJA

Zarzis
Hotel ZITA BEACH RESORT

Kraj: ZARZIS

Starodavno mesto Zarzis se nahaja v oazi na jugovzhodu Tunizije. Ponaša se z živahnim mestnim utripom, kjer najdete veliko lokalnih trgovinic, mavrskih kavarn, restavracij, dvakrat tedensko pa je odprta tudi lokalna tržnica, kjer si lahko napasete oči na raznovrstnem orientalskem blagu in se preizkusite v barantanju. Na robu oaze se nahajajo čudovite dolge peščene plaže z bogato ponudbo vodnih športov.
Mesto je od letališča Djerba–Zarzis oddaljeno 65 km.

Official cat.: ****

OPIS

Lega: Odlično voden hotelski kompleks z velikim številom stalnih gostov se nahaja v srcu oaze Zarzis, neposredno na prekrasni dolgi plaži, posuti z belim peskom, in le 3 km od strogega središča mesta z barvito medino. 
Ponudba: Dobro vzdrževan, prostran hotelski kompleks s 584 sobami, ki se razprostirajo na kar 17 ha velikem hotelskem vrtu – oazi, ponuja gostom veličastno sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi in brezplačnim WiFi-jem, trgovinice, konferenčno dvorano, dve restavraciji, tri bare, otroško igrišče, dva velika bazena, otroški bazen, ogrevan notranji bazen s termalno vodo ter teraso za sončenje z ležalniki in senčniki. 
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 23.00. Razni prigrizki, kava in čaj od 15.00 do 17.30.

 Za rekreacijo in sprostitev so na razpolago 4 teniška igrišča, namizni tenis, balinanje, minigolf, lokostrelstvo, odbojka, nogomet, vaterpolo, aerobika, kajak in windsurfing. Mini klub za otroke od 4. do 10. leta. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.
Nastanitev: Standardne sobe v glavni zgradbi imajo kopalnico s kadjo ali tušem, ločen WC, klimatsko napravo, telefon, TV in balkon ali teraso. Možnost najema hladilnika ali brezplačne izposoje sušilnika za lase na recepciji. Superior sobe v bungalovih so opremljene enako, le da imajo samostojno nastavljivo klimatsko napravo in dodatno fiksno vgrajeno otroško posteljo. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi družinske sobe z dvema ločenima prostoroma ali dve dvoposteljni sobi s povezovalnimi vrati.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja s show cookingom.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Otroci:Simbolične pavšalne cene za otroke in mladostnik. V nekaterih  objektih plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let,le simbolično pavšalno ceno, in sicer za odhode od 15. 5. do 19. 6. in od 26. 8. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 20. 6. do 31. 7. in od 21. 8. do 25. 8. samo 259 € ter za odhode od 1. 8. do 20. 8. samo 299 €.V nekaterih objektih, plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let ugodno otroško ceno.Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 15 €.

ODHOD     TRAJANJE      STORITEV     TIP SOBEO    CENA NA OSEBO

18.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS 445 €
18.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS promo 492 €
18.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveFamily 508 €

25.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS 435 €
25.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS promo 475 €
25.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveFamily 492 €

02.10.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveFamily 475 €
02.10.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS 441 €
02.10.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS promo 457 €

09.10.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveFamily 475 €
09.10.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS 441 €
09.10.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS promo 457 €

DOŽIVETJA IN IZLETI
MATMATA IN DOUZ 
Na celinski del Tunizije se tokrat ne bomo podali kot stari Rimljani, temveč se bomo tja prepeljali s trajektom. Pokrajina se bo spreminjala od zelenih oaz do peščenih sipin. Skozi prostrane oljčne nasade se bomo peljali do Matmate, kjer nas bo prijazna berberska ženica sprejela v svojo trogloditsko hišo in nas morda pogostila z vročim, pravkar pečenim, berberskim kruhom. Pot do mesta Douz, ki predstavlja vrata v Saharo, bomo nadaljevali po Mesečevi pokrajini, ki je posejana s številnimi griči in hribi, ki spominjajo na lunine kraterje. Tam se bomo popeljali mimo tisočerih dateljnovih palm, kjer ljudje že stoletja živijo v enakem ritmu in so zadovoljni s svojim preprostim idiličnim življenjem. Prevzela nas bosta pogled v neskončno Saharo in značilna puščavska pokrajina, kjer se boste lahko odločili za jahanje kamel (fakultativno). Sledilo bo kosilo in nadaljevanje vožnje do Tamazreta, kjer si bomo privoščili tunizijski viski. Na koncu pa si bomo v Matmati ogledali še hotel Sidi Driss, ki so ga prav tako uporabljali za filmsko kuliso v filmu Vojna zvezd. Polni vtisov se bomo v večernih urah vrnili na naš pravljični otok Djerbo. 

OTOK FLAMINGOV

Si kdaj zaželite, da bi živeli v pravljici? Za kratek čas vam ponujamo to možnost, saj bomo na otok flamingov odpluli s čisto pravo gusarsko ladjo, na kateri nas bodo zabavali gusarji. Na poti do otoka bomo vrgli ribiško mrežo in morda za trenutek videli delfine. Poležavanje na rajski peščeni plaži in kopanje v turkiznem morju bosta pravi užitek pred kosilom. Naši gusarji se bodo iz kuharjev prelevili v zabavne animatorje z izvirnim programom, v glasbenike in na koncu spet v mornarje, saj nas bodo popeljali nazaj v pristanišče. Še prej bomo preverili svoj ulov in zaplesali ob ritmih otoške glasbe.

TATAOUINE IN CHENINI
V zgodnjih jutranjih urah se bomo z džipi podali dogodivščinam naproti. Ob sončnem vzhodu bomo prečkali rimski nasip in se najprej zapeljali do slanega jezera, ki mu pravijo chott, in nato do mesta Tataouine. Tam bomo lahko na berberski tržnici začimb in dišav preizkusili svoje sposobnosti barantanja, si ogledali stari del mesta, spoznali orientalski utrip in tamkajšnji način življenja. Pot bomo nadaljevali z vožnjo do berberske vasi Chenini. Celotna vasica je z okoliškimi hribi tako barvno usklajena, da nepozorno oko od daleč le težko loči, kje se konča hrib in kje začne vasica. To gorsko vas z nenavadnimi hišami, izdolbenimi v skalo, je pod svoje okrilje vzel tudi Unesco. Nad mistično pokrajino se na hribu dviga sijoča bela mošeja, ki že na daleč izstopa s svojo kraljevsko vlogo. V tej vasi bomo imeli tradicionalno kosilo in poskusili slaščico gazelin rog, ki jo najdemo le v tem delu sveta. Sledil bo ogled berberske žitnice Ksar Heddade in gorfe, ki je bila prizorišče snemanja filma Vojna zvezd. Naših dogodivščin pa še ne bo konec. Zadnji postanek bomo naredili v mestu Medenine, kjer se bomo ustavili na tržnici. 

KROKODILJA FARMA IN MOŠEJA FADLOUN
Popoldanski izlet bomo začeli z ogledom značilne djerbske mošeje Fadloun, ki se nahaja blizu drugega največjega mesta Midoun. Pot bomo nadaljevali do tematskega parka Djerba Explore, kjer nas bo čakalo izjemno presenečenje. Neverjetno sodobno urejen tematski park nas bo prav gotovo navdušil s štiristo krokodili z Madagaskarja. Lahko se bomo sprehodili nad krokodili in izvedeli vse o teh osupljivih živalih, ki jim Tunizija ni naravno okolje. V parku si bomo ogledali tudi muzej islamske umetnosti in značilno djerbsko domačijo menzel, ki prikazuje, kako so zgrajene hiše na otoku, opazovali bomo izdelovanje predmetov iz keramike, črpanje vode s pomočjo kamele, izdelovanje preprog, videli stiskalnico oliv in še veliko zanimivega. Po ogledu in sprehodu po kompleksu se bomo lahko osvežili in okrepčali v eni od mnogih kavarn, kjer ponujajo izvrstne slaščice in naravne sokove, ali pa se bomo sprehodili med sodobnimi trgovinicami.

OKVIRNE CENE DOŽIVETIJ 
MATMATA IN DOUZ (s kosilom) – 130 TND
OTOK FLAMINGOV (s kosilom) – 50 TND
TATAOUINE IN CHENINI (s kosilom) – 100 TND
KROKODILJA FARMA IN MOŠEJA FADLOUN – 35 TND

Splošni pogoji poslovanja so sestavni del ponudbe!
OOINTel

REZERVIRAJ