s1
s2
s3
s4
s5
s6
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 23. avgust 2019 REZERVIRAJ

MALTA- HOTEL SOREDA****

Uveljavljen hotel se nahaja v mirnejšem predelu priljubljenega letovišča Qawra.ALL INCLUSIVE ali POL PENZION ali POLNI PENZION.

OTOK MALTA


Hotel SOREDA

Kraj: Qawra - Bugibba

QAWRA IN BUGIBBA
Le 15 km zahodno od glavnega mesta Malte je Zaliv sv. Pavla s številnimi majhnimi naselji, kot sta Qawra in Bugibba. Zaliv je poln skrivnostnih votlin in skalnatih plaž, ki privabljajo tudi potapljače. Zaradi dobrih avtobusnih povezav s čudovitimi peščenimi plažami, kot sta Golden Bay in Mellieha Bay, sta ta kraja priljubljena predvsem pri družinah. Za dobro počutje poskrbijo restavracije z nacionalnimi in mednarodnimi specialitetami ter razni bari z aperitivi, v poletnih mesecih pa je tudi v tem delu Malte nočno življenje kar razgibano. Letovišči sta od letališča oddaljeni 20 km.

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.soredahotelmalta.com 

OPIS

Lega: Uveljavljen starejši hotel se nahaja v mirnejšem predelu priljubljenega letovišča Qawra. Do najbližje skalnate plaže je 200 m, do avtobusnega terminala, s katerega se lahko popeljete skoraj po celi Malti, 400 m in do casinoja Oracle 600 m.
Ponudba: Prijeten hotel s 193 sobami in suitami v šestih nadstropjih ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, internetni kotiček, dnevni prostor z udobnimi sedežnimi garniturami in knjižnico, igralnico, restavracijo, dva bara, pool bar, ogrevan notranji bazen, dva zunanja bazena s terasama za sončenje, od katerih je eden na strehi hotela, in otroški bazen. 
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. V primeru dnevne odsotnosti, ob najavi en dan prej, na recepciji možnost dviga piknik košare. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače od 11.00 do 23.00. Razni prigrizki od 12.00 do 15.00, čaj in pecivo od 11.00 do 17.00. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo fitnes, savna, jacuzzi ter za doplačilo še masaža. Ob večerih občasno prirejajo zabavni program.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon. 
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja. 


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih , predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Cene ne vključujejo posebne nove eco takse, ki znaša 0,50 € na osebo na dan in se v skladu z malteško zakonodajo plača na licu mesta!

OTROCI: V nekaterih objektih plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let le simbolično pavšalno ceno, in sicer za odhode od 15. 5. do 19. 6. in od 26. 8. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 20. 6. do 31. 7. in od 21. 8. do 25. 8. samo 259 € ter za odhode od 1. 8. do 20. 8. samo 299 €. V nekaterih objektih, plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih  let,ugodno otroško ceno.Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 15 €.( za natančen izračun cene za vašega otroka povprašajte v agenciji tel.št. 02 23 53 10

ODHODNO LETALIŠČE: BENETKE

ODHOD      TRAJANJE         STORITEV  TIP SOBECE  NA NA OSEBO V €
23.08.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevAll inclusiveDS 800 €
23.08.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevPolni penzionDS 752 €
23.08.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevPolpenzionDS 689 €
30.08.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevAll inclusiveDS 761 €
30.08.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevPolni penzionDS 713 €
30.08.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevPolpenzionDS 650 €
20.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevAll inclusiveDS 761 €
20.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevPolni penzionDS 713 €
20.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevPolpenzionDS 650 €
27.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevAll inclusiveDS 732 €
27.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevPolni penzionDS 684 €
27.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevPolpenzionDS 621 €

DOŽIVETJA IN IZLETI
GOZO
Pol ure vožnje z ladjo in že bomo na sosednjem otoku Gozo, ki je bil po starodavni legendi prebivališče boginje Kalipso. Ogledali si bomo votlino, v kateri je boginja Kalipso z ljubezenskimi čari sedem let zadrževala Odiseja, oči pa si bomo spočili na eni najlepših peščenih plaž Ramla Bay. Ustavili se bomo v glavnem mestu Victorija s Citadelo, kjer bomo imeli kosilo. Po kosilu bomo imeli nekaj prostega časa za nakupe ali ogled katedrale. Ustavili se bomo tudi v baziliki Ta'Pinu, ki je znana po uresničevanju želja. Otok nas bo navdušil s svojimi naravnimi lepotami in posebnostmi, kot je Azurno okno, ter s tradicionalnim gostoljubjem domačinov. Naš zadnji postanek bo v Xlendiju. 

VALLETTA
Poldnevni izlet v Valletto, glavno mesto Malte, obdano z mogočnim obzidjem, ki so ga zgradili križarji sredi 16. stoletja. Maltežani so na svojo prestolnico zelo ponosni, saj je edino glavno mesto v Evropi, ki je pod kulturno zaščito. Izlet bomo začeli z multivizijo Malta Experience, ki nam bo zanimivo in nenavadno prikazala zgodovino otoka skozi stoletja. Nato si bomo ogledali prelepe Barraca Gardens, od koder se ponuja čudovit razgled na pristanišče Grand Harbour, obiskali katedralo sv. Janeza in še kaj. Na lastne oči se bomo prepričali, zakaj je bilo ravno na Malti posnetih toliko filmov. Po ogledih bomo imeli eno uro prostega časa za samostojen sprehod, lahko pa zavijemo tudi v eno od kavarn in si privoščimo katero od izvrstnih malteških slaščic. 

IZLET PO OTOKU
Izlet po otoku bomo začeli z ogledom slikovite Modre jame z bogatim podvodnim rastlinskim svetom. Po želji se lahko z ladjico popeljemo po morju in si jamo ogledamo pobližje. Videli bomo čudovite korale in nenavadno modrino, po kateri so jame dobile ime. Naš naslednji postanek bo v prazgodovinskem templju Hagar Qim, ki je starejši od piramid v Egiptu. V templju je prazgodovinski človek častil plodnost, kar bomo storili tudi mi. Sledil bo obisk Mdine in Rabata, starodavne prestolnice Malte, trdnjave, s katere se odpira prelep razgled po otoku. Obiskali bomo jamo sv. Pavla in spoznali posledice njegovega prihoda na Malto. Po kosilu in pokušnji čudovitega malteškega kruha se bomo odpeljali do delavnic malteške domače obrti, kjer bomo opazovali pihanje in oblikovanje stekla, izdelovanje srebrnih in zlatih predmetov ter nakita, kakšen spominek pa bomo seveda tudi kupili. Nato nas bo pot vodila do Moste, kjer je znamenita cerkev s tretjo največjo kupolo v Evropi.

COMINO
Na izlet se bomo odpravili z ladjo in odpluli vzdolž prelepe malteške obale. Med plovbo bomo videli marsikatero znamenitost, s katero se ponaša otok. Na ladji se bomo okrepčali s hladnim kosilom in kaj kmalu pripluli do cilja, prelepega otočka Comina. Tam bomo imeli čas za uživanje in kopanje v čistem turkiznem morju. 

JEEP SAFARI 
Našo pustolovščino po Malti bomo začeli v Buggibi. Najprej bomo ujeli slikovit pogled na Popeye Village, potem nas čaka kopanje na čudoviti plaži Golden Bay. V vasici Ta'Qali si bomo ogledali pihanje stekla ter ročno izdelovanje srebrnega nakita in seveda imeli priložnost vse te čudovite malteške stvaritve tudi kupiti. Sprehodili se bomo po Mdini in občutili pridih starodavnosti. Potem bomo skupaj kosili v Rabatu in si ogledali jamo sv. Pavla, ki je v svoji gorečnosti do katolištva spreobrnil tudi Maltežane. Na Blue Grotto nas čakajo ladjice, da nas bodo popeljale v skrivnostni svet. Zadnji postanek bo v ribiški vasici Marsaxlokk, kjer se bomo sprehodili in morebiti popili kakšno dobro dišečo kavo. 

SICILIJA
Do slabih 100 km oddaljene Sicilije bomo s katamaranom prispeli v uri in pol. Pot z avtobusom nas bo vodila čez druge najvišje mostove v Evropi, povzpeli se bomo skoraj do vrha edinega še delujočega ognjenika v Evropi, Etne, in obiskali prestižno središče Sicilije, Taormino, kjer si bomo lahko ogledali starogrško gledališče. Izlet na ta italijanski otok je navadno voden v enem od svetovnih jezikov.

OKVIRNE CENE DOŽIVETIJ
VALLETTA – 33 €
IZLET PO OTOKU (s kosilom) – 57 €
COMINO (s hladnim kosilom) – 40 €
GOZO (s kosilom) – 65 €
SICILIJA – 133 €
JEEP SAFARI – 55 €

Splošni pogoji so sestavni del ponudbe!
OOINTel

REZERVIRAJ