s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 20. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

GRČIJA-OTOK LIMNOS-Studii ARISTI **

Prikupni studii se nahajajo v zalivu Platy, le 300 m od istoimenske prekrasne peščene plaže in le 1,5 km od središča glavnega mesta Myrina.

GRČIJA

OTOK LIMNOS
NASTANITEV: Limnos Studii ARISTI

Kraj:PLATI-Zaliv Plati, ki je dobil ime po vasici, ki se nahaja na pobočju za zalivom, je najbolj priljubljen in posledično tudi turistično najbolj razvit predel na otoku. Odlikujeta ga prekrasna, več kot 700 m dolga položno padajoča peščena plaža, na kateri poleg senčnikov in ležalnikov najdemo tudi naravno senco, in bližina glavnega mesteca, do katerega je moč priti tudi peš. Od zaliva do letališča 20 km.

Official cat.: 2*

Podrobne informacije: www.aristilemnos.gr/ en/


Lega: Prikupni studii se nahajajo v zalivu Platy, le 300 m od istoimenske prekrasne peščene plaže in le 1,5 km od središča glavnega mesta Myrina.
Ponudba: Dvonadstropna stavba ima sprejemni prostor z manjšo recepcijo, brezplačni WiFi, vrt z manjšim otroškim igriščem ter parkirišče. 
Nastanitev: Preprosto opremljeni studii imajo kopalnico s tušem, WC, TV, sef, kuhinjsko nišo in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač in posteljnine dvakrat tedensko.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

VSTOPNO LETALIŠČE: LJUBLJANA

OTROCI: V nekaterih objektih plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let le simbolično pavšalno ceno, in sicer za odhode od 15. 5. do 19. 6. in od 26. 8. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 20. 6. do 31. 7. in od 21. 8. do 25. 8. samo 259 € ter za odhode od 1. 8. do 20. 8. samo 299 €. V nekaterih objektih, plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih  let,ugodno otroško ceno.Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 15 €.( za natančen izračun cene za vašega otroka povprašajte v agenciji tel.št. 02 23 53 10

 ODHOD           TRAJANJE  STORITEV  TIP SOBE  CENA NA OSEBO V €

20.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevNočitevST 539 €

DOŽIVETJA IN IZLETI
NAJLEPŠI KOTIČKI LIMNOSA
Otok boste najlažje spoznali skozi oči domačinov, zato se bomo podali po zanimivi zgodovinski poti otoka. Vrnili se bomo daleč v preteklost ter podrobneje spoznali dogajanje na otoku in njegove legende. Vzeli si bomo čas za obisk tradicionalne lončarske trgovinice, nato pa tudi žganjarne, kjer boste lahko poskusili pravi domači ouzo in raki. V enem samem dnevu boste tako spoznali otok, njegovo zgodovino, kulturo in tradicijo ter naravne lepote. 

SKRIVNOSTI OTOKA LIMNOS

Cerkev brez strehe je le ena izmed zanimivosti, ki si jo lahko na otoku ogledate. Do nje nas bo vodila potka, obdana z nizko vegetacijo in slikovito pokrajino vulkanskega izvora. A na okolico ne bomo gledali le z višine, temveč se bomo podali tudi do edine evropske puščave in po njenih poteh vse do edinstvene plaže Gomati, ki slovi po najdaljših peščenih sipinah v Evropi.

PUSTOLOVSKI LIMNOS
Odpeljali se bomo na plažo Keros, kjer vlada popolnoma neokrnjena narava s čudovitimi peščenimi sipinami, slanim jezerom in nekaterimi redkimi živalmi, sicer pa je plaža svetovna meka za ljubitelje windsurfinga in kajtanja. Po adrenalinskem raju sledi obisk vinske kleti v vasici Karpasi in razvajanje brbončic z degustacijo odličnih otoških vin. 

IZLET S KAIKI LADJICO

Nepozabno križarjenje ob skriti veličastni obali Limnosa. Postanek na eni od samotnih plaž. Kopanje v turkiznem morju. Sončenje na zlatem pesku. Okusno tradicionalno grško kosilo.

OKVIRNE CENE DOŽIVETIJ
NAJLEPŠI KOTIČKI LIMNOSA – 30 €
SKRIVNOSTI OTOKA LIMNOS – 40 €
PUSTOLOVSKI LIMNOS – 40 €
IZLET S KAIKI LADJICO (s kosilom) – 50 €

Splošni pogoji poslovanja so sestavni del ponudbe!
OOINTel

REZERVIRAJ