s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  torek, 17. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

GRČIJA-OTOK KRF-Hotel BELVEDERE***

Hotel se nahaja v predelu Agios Ioannis Peristeron, 3 km južno od živahne vasice Benitses.Storitev ALL INCLUSIVE, let iz Ljubljane

GRČIJA

OTOK KRF
Hotel BELVEDERE***

Kraj: Agios Ioannis-Bolj kot vasica Agios Ioannis, ki ni tipična strnjena grška vasica, temveč se razteza vzdolž obale, je privlačna in posebna peščena plaža Agios Ioannis, ki se nahaja na jugovzhodni strani otoka in je od mesta Krf oddaljena 18 km. Plaža je kot nalašč za vse, ki si želijo kopanja v kristalno čistem morju in poležavanja na vročem soncu, prav tako pa ponuja vso turistično ponudbo, od lokalov, tavern, trgovinic, pa do vodnih športov na določenem delu. 

Official cat.: ***

Podrobne informacije: www.belvedere-corfu.gr

Lega: Hotel se nahaja v predelu Agios Ioannis Peristeron, 3 km južno od živahne vasice Benitses. Od majhne prodnate plaže ga ločuje le cesta. Pred hotelom je tudi postajališče za lokalni avtobus, s katerim se lahko odpeljete do 16 km oddaljenega glavnega mesta.
Ponudba: Hotelski kompleks, delno obnovljen leta 2011, nudi sprejemno dvorano z recepcijo s sefi, dve dvigali, restavracijo, lobby bar, pool bar, bazen, teraso s senčniki in ležalniki ter parkirišče.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Lokalno vino, točeno pivo, gin, tequila, brandy, vodka, rum, ouzo, osvežilne brezalkoholne pijače in sokovi, sladoled, slaščice, razni prigrizki, kava in čaj. Občasna dnevna animacija.
Nastanitev: Comfort sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, WiFi, telefon, mini hladilnik, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon. Standardne sobe so opremljene enako, le da so obnovljene. 
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Vstopno letališče: Ljubljana

OTROCI: V nekaterih objektih plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let le simbolično pavšalno ceno, in sicer za odhode od 15. 5. do 19. 6. in od 26. 8. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 20. 6. do 31. 7. in od 21. 8. do 25. 8. samo 259 € ter za odhode od 1. 8. do 20. 8. samo 299 €. V nekaterih objektih, plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih  let,ugodno otroško ceno.Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 15 €.( za natančen izračun cene za vašega otroka povprašajte v agenciji tel.št. 02 23 53 108

ODHOD        TRAJANJE   STORITEV    TIP SOBEO  CENA NA OSEBO V €

10.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS comfort 599 €
10.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS ssv639 €
17.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS comfort 535 €
17.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS ssv570 €

DOŽIVETJA IN IZLETI
BISERI KRFA
Najprej si bomo ogledali staro mestno jedro glavnega mesta Krf, sprehodili se bomo po ulicah, ki so nastale po inspiraciji Benetk, in prisluhnili zgodovini tega prečudovitega mesta.
Naš drugi razburljiv postanek bo v svetovno znani palači Achillion, ki jo je dala zgraditi avstro-ogrska cesarica Elizabeta, bolj znana pod vzdevkom Sissi. V notranjosti palače si bomo ogledali zanimiv muzejček o njenemu življenju, se sprehodili skozi čudovite vrtove s prekrasnim razgledom na mesto Krf in se fotografirali ob mogočnem kipu umirajočega Ahila. 
Na poti do naslednjega Krfskega bisera nam bo avtobus ustavil ob tovarni kumkvata – agruma, ki je tipičen za ta otok – kjer se bomo posladkali z dobrotami, ki jih domačini izdelujejo iz tega sadeža. Naslednja postojanka je prekrasna Paleokastrica. Tu se bomo kopali na peščenih plažah in si ogledali še delujoči samostan s cerkvico, muzejem, razgledno točko, oljarno in prekrasnim vrtom, ki ga krasijo grške začimbe in mediteransko cvetje. Zadnji postanek je razgledna točka ”Bella vista”, ki velja za eno najlepših razglednih mest na Jonskih otokih. 

BLUE LAGOON 

Po kratki plovbi bomo najprej prispeli do prekrasne modre lagune, kjer je bil posnet znameniti istoimenski film. Tu bo ladja ustavila za kopanje in raziskovanje modrega zaliva. Naša naslednja postaja bo zgodovinska jama Mourtos, nato bomo odpluli naprej in ko bomo počasi križarili mimo prekrasnih majhnih otočkov, bomo končno prišli do otoka Bela Vraka. Tistim, ki bodo želeli raziskati fascinanten podvodni svet, bo na voljo vsa oprema za snorklanje. Istočasno bo posadka na krovu pripravila okusno kosilo. Zadnja postaja na naši turneji bo Sivota, zelo očarljivo ribiško mestece na grški celini, kjer se bomo posladkali s tradicionalnim grškim sladoledom in se sprehodili do prekrasne plaže.

PAXOS IN ANTIPAXOS
Ko se sredi Grčije znajdete na otočkih, ki bolj spominjajo na Maldive, ste lahko prepričani, da se nahajate na Paxosu ali Antipaxosu, hkrati pa gotovo uživate ene izmed najlepših počitnic svojega življenja. Izlet na otočka Paxos in Antipaxos, ki se nahajata blizu skrajnega južnega dela Krfa, bomo začeli iz pristanišča Lefkimmi in z ladjico pluli mimo pristanišča Kavos. Ko bomo prišli do kanala med Krfom in Paxosom, se bomo lahko zazrli v turkizno barvo morja, hkrati pa uživali ob silhueti otoka, ki je naravno bogat z oljkami in ostalim mediteranskim rastjem. Legenda pravi, da je otok nastal po volji Poseidona, ki je z močnim udarcem odlomil delček Krfa in ga povlekel na jug otoka, kjer je naredil rezidenco svoji veliki ljubezni Amphitriti. Napotili se bomo v prekrasne modre morske jame, ki vzamejo dih, in se okopali v najčistejšem morju Mediterana. Zasidrali se bomo v enem najbolj slikovitih pristanišč v Grčiji, vasici Gaios, in se odpravili do bližnjih tavern, barov, lokalov in trgovinic, kjer se boste lahko okrepčali ali kupili kakšen spominek. Sledil bo povratek v pristanišče, kamor bomo prispeli v poznih popoldanskih urah. 

ALBANIJA

Edinstven izlet z ladjo v sosednjo Albanijo. Uživali bomo v križarjenju do provincialne prestolnice Agii Saranda, ki je eno od najstarejših pristanišč v Albaniji. Ogledali si bomo 2500 let staro kulturno mesto Butrinti. Poskusili si bomo predstavljati, kako je potekalo tamkajšnje življenje v preteklosti ter začutiti čarobni sijaj starodavnih arheoloških spomenikov in utrjene trdnjave Ali Pascha. Na koncu si bomo vzeli čas, da vpijete vse nove vtise, ki jih boste imeli priložnost občutiti, ko bomo raziskovali mesto Saranda.

AQUALAND 

Z avtobusom se bomo odpeljali v največji vodni park na otoku. Gre za ogromen in osupljiv vodni park, primeren za vse starosti (razdeljen je na 3 dele: predel za otroke, za družine in za ljubitelje adrenalina). Park ponuja pestro izbiro toboganov, bazenov in vodnih atrakcij, med katerimi izstopajo: tretji največji bazen z valovi na svetu (valovi dosežejo višino 3 m), 350 m dolg bazen, katerega tok vas popelje po parku, tobogan s 24 m dolgim prostim padom ...

OKVIRNE CENE DOŽIVETIJ
BISERI KRFA – 44 € 
BLUE LAGOON (s kosilom) – 40 €
PAXOS IN ANTIPAXOS – 40 €
ALBANIJA (s kosilom) – 62 €
AQUALAND – 39 €

Splošni pogoji poslovanja so sestavni del ponudbe!
OOINTel

REZERVIRAJ