s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 25. oktober 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

ŠPANSKE POČITNICE

Počitnice na sončni Costa Bravi ,veliko možnosti dodatnih izletov z raziskovanjem slikovite okolice

PROGRAM

1. DAN
SLOVENIJA - ŠPANIJA
Nočna vožnja

Zbor potnikov v popoldanskih urah in vožnja z vmesnimi postanki čez Italijo in Azurno obalo proti Španiji.

2. DAN
FIGUERES - COSTA BRAVA
večerja, nočitev

V dopoldanskih urah prihod v Španijo. Postanek v Figueresu, rojstnem mestu Salvadorja Dalija, enega največjih in najbolj ekscentričnih umetnikov 20. stoletja. Po želji ogled njegovega nenavadnega muzeja ter vožnja do letoviškega središča na obali Costa Brava - divji, strmi in skalnati obali, ki se vleče od Francije proti Barceloni, ter ustvarja slikovite in skrite zalive. Nastanitev v hotelu, prosto popoldne za sprostitev in raziskovanje letoviškega središča.

3. DAN
POČITNICE NA COSTA BRAVI (IZLET V BARCELONO)
zajtrk, večerja, nočitev

Izlet v prestolnico Katalonije, v Barcelono. Z avtobusom se bomo popeljali mimo glavnih znamenitosti. Ustavili se bomo pri simbolu mesta, znameniti cerkvi Sagrada Familia (zunanji ogled), ki jo gradijo že več kot 100 let, nadaljevali po aveniji Diagonal mimo zanimivih hiš znanega arhitekta Gaudija do največjega evropskega stadiona Camp Nou (po želji notranji ogled). Nato se bomo zapeljali na grič Montjuich, kjer stojijo objekti z olimpijskih iger 1992, končali pa v centru. Tu se bomo sprehodili po glavni ulici La Rambla s številnimi bari in uličnimi umetniki. V prostem času po želji obisk La Boquerie, ene najlepših tržnic v Evropi, mestnega akvarija ali nakupovalnega središča Mare Magnum. Povratek na Costa Bravo.

4. - 6. DAN
POČITNICE NA COSTA BRAVI (MONTSERRAT, MARINELAND, ...)
zajtrk, večerja, nočitev

Dan namenjen kopanju, sprehodom in druženju. Predlagamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, v idilični naravi. Obiskali bomo benediktinski samostan, kjer hranijo kipec črne Marije in predstavlja simbol Katalonije. Ustavili se bomo tudi v eni od vinskih kleti, kjer pridelujejo peneče katalonsko vino, Cava. Dan lahko preživite bolj ležerno in se odločite za obisk vodnega parka Marineland, v večernih urah pa si ogledate predstavo viteških iger ali predstavo tradicionalnega fl amenka.

7. DAN
COSTA BRAVA – MONAKO - ITALIJA
zajtrk

Dopoldne slovo od Costa Brave in vožnja po Franciji proti domu. V nočnih urah krajši ogled oziroma sprehod skozi eno najmanjših državic na svet, kneževino Monako, ki je dom številnih bogatašev in gosti tudi eno najbolj priljubljenih dirk Formule 1. Ogled mondenega mesta Monte Carla s številnimi luksuznimi hoteli, restavracijami, klubi... Sprehod do znamenitega Casina. Nočna vožnja proti Sloveniji.

8. DAN
PRIHOD V SLOVENIJO
nočna vožnja

Prihod v Slovenijo predvidoma v jutranjih oz. dopoldanskih urah.


CENA: OD 329,00

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, pet polpenzionov v hotelu 3* v dvoposteljni sobi na Costa Bravi, zunanji ogledi, spremstvo in organizacijo potovanja.

ODHODI IN CENE OD  329,00 €

25.10.- ZAGOTOVLJENO

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potnikov 30 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 90 €; izlet v Barcelono: 25 €; izlet na Montserrat in kleti s pokušnjo: 35 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: mestna turistična pristojbina: 3 - 5 € (plačilo v recepciji hotela), Dalijev muzej 14€, vstopnina v Camp Nou: 27€, vodni park Marineland (samo poleti!) 39 €, viteške igre 42 €, predstava fl amenka 32 €, ogled akvarija v Barceloni 20 €.

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 15%

OPOMBA: posamezni izleti na destinaciji se lahko kombinirajo z ostalimi potniki oz skupinami, prav tako se lahko spremeni vrstni red ogledov. Cene doplačil so informativne narave, saj na povišanja cen ponudnikov in odpiralni čas žal ne moremo vplivati. Obisk Marinelanda je možen samo v poletnih mesecih. Doplačilo za manjšo skupino se nanaša na osnovno potovanje oz število potnikov, ki potujejo na osnovnem programu in ni vezano na dodatne izlete na destinacii. To je počitniški program in so odhodi na dodatne izlete prilagojeni ostalim skupinam na destinaciji

Splošni pogoji so sestavni del programa!

OOPAL

REZERVIRAJ