s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 21. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

RIMINI IN SAN MARINO

Obisk najmanjše in najstarejše republike na svetu,nastanitev v obmorskem letovišču Rimini, kjer je tudi spomladi in pozno jeseni prijetno toplo

PROGRAM

1. DAN
SLOVENIJA - RAVENNA
večerja, nočitev

V zgodnjih jutranjih urah se bomo odpeljali proti biseru bizantinske umetnosti Ravenni. Ogled Dantejeve grobnice, Ljudskega trga in za doplačilo ogled bazilike San Vitale ter mavzoleja Gale Placidie z znamenitimi mozaiki. Ostalo nam bo še nekaj časa za raziskovanje slikovitih ulic, dodatne oglede ali nakupe priložnostnih spominkov. Pozno popoldan prihod v Rimini, nastanitev v hotelu. Po želji in za doplačilo večerni obisk katerega izmed številnih zabavišč.

2. DAN
RIMINI - SAN MARINO - SLOVENIJA
zajtrk

Najprej bomo raziskali staro mestno jedro Riminija, potem pa sledi vožnja do žepne državice San Marino, najmanjše in najstarejše še obstoječe republike na svetu. Sprehodili se bomo po slikovitih ulicah istoimenskega glavnega mesteca mimo obzidja, vrat Sv. Frančiška do Trga svobode, vladne palače, bazilike Sv. Marina, trdnjave. Prosto za raziskovanje slikovitih ulic, oglede in nakupe priložnostnih spominkov. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

OPOMBA: vrstni red ogledov se lahko spremeni, pri čemer vsebina ogledov ostaja nespremenjena.

CENA: OD 95,00 €

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede, en polpenzion v hotelu 3*, stroške spremstva in organizacije potovanja.

ODHODI IN CENA

21.09.-zagotovljeno,05.10.,26.10.-95,00

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potnikov 15€; turistična taksa v hotelu pribl. 2 €.


MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 25 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: vstopnina v baziliko San Vitale in mavzolej Galle Placidie pribl. 12 €.

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 15%

Splošni pogoji so sestavni del programa1

OOPAL

REZERVIRAJ