s1
s2
s3
s4
s5
s6
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  nedelja, 22. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

EGIPT - HURGADA - THE GRAND HOTEL ****

ALL INCLUSIVE POČITNICE V SONČNI HURGADI

DRŽAVA: EGIPT

KRAJ: HURGADA

HOTEL: THE GRAND HOTEL ****

* zgodnja prijava,
* pozna odjava,
* neposredni prevoz z letališča do hotela (pribl. 15 minut),
* v sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta,

* all inclusive

Hotel se nahaja neposredno ob urejeni zasebni plaži s promenado. Hotelski objekt je obdan s čudovito urejenim parkom, ki navdušuje vse ljubitelje vrtov. Še posebej priljubljen pri vseh, ki iščejo mir in starejših, saj vas že ob prihodu prevzame občutek sproščenosti. Mestno središče Hurgade je oddaljeno približno 10 kilometrov, tja pa je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.V hotelskem kompleksu se, kakor po parku, sprehodite mimo glavne zgradbe do več eno do trinadstropnih stranskih zgradb s skupno 549 sobami. V glavni  zgradbi se nahajajo prostorna sprejemnica z recepcijo, dve samopostrežni restavraciji, à la carte restavracija, trgovinica s spominki, prostor za fitnes, piano bar in lobi bar. Na zasebni plaži najdete Aqua Center s ponudbo šole potapljanja (Euro Divers) in druge športne aktivnosti. Hotelsko ponudbo dopolnjujejo različni bari ob bazenu ter na plaži.

Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

V sosednji pasaži GRAND MALL so internetna kavarna, biljardnica, trgovinica, kotiček z vodno pipo, lekarna, različne restavracije in bari ter frizerski salon.

SOBE: 

Superior soba (DZS/EZS) ima prho, WC, sušilec za lase, mini hladilnik, sat. TV, telefon, sef, klimatsko napravo (sezonsko pogojena) in balkon ali teraso, s pogledom na park. 

Standardna soba (DZ/EZ) je enko opremljena vendar manjša in s francoskim ležiščem.

Družinska soba (FZ3/FZ4) je enako opremljena kot superior soba in ima ločeno spalnico s pogledom na park ali bazen. 
Ob rezervaciji superior ali družinske sobe z nastanitvijo treh ali več oseb, je v sobi zakonska postelja in pomožno ležišče.

STORITEV:
ALL INCLUSIVE

Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; popoldanski prigrizki, sladice in pecivo pri bazenu. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače, kava in čaj med 10. in 24. uro, po tej uri le z doplačilom. Možnost večerje v a la carte restavracijah v GRAND MALL (s predhodno rezervacijo, obvezno doplačilo pijač). 

Obvezno nošenje all inclusive zapestnice.

ŠPORT IN ZABAVA:Namizni tenis, čez dan animacija ob bazenu in na plaži, ob večerih predstave. Ob doplačilu: fitnes center, tenis, savna, masaže, aktivnosti na plaži (jadralno padalstvo, Aqua center, potapljanje in kajtanje z lokalnimi ponudniki). Na plaži šola potapljanja Euro Divers.

MOŽNOSTI IZLETOV V HURGADI:

KAIRO – enodnevni izlet z letalom,Piramide v Gizi, sfinga, Egipčanski muzej.Cena: pribl. 240 € in vključuje vstopnine in kosilo. 

KAIRO DELUXE – enodnevni izlet z avtobusom,Piramide v Gizi, sfinga, Egipčanski muzej.,Cena: pribl. 89 € in vključuje vstopnine in kosilo. 

LUXOR DELUXE – enodnevni izlet z avtobusom,Tempelj Karnak, tempelj kraljice Hačepsut, Memnova kolosa, Dolina kraljev, vožnja po Nilu.Klasični program ali deluxe .Cena: pribl. 89 € in vključuje vstopnine in kosilo. 

OTOŠKE SANJE Dva potopa z dihalkami, obisk otoka Orange island. Sončni zahod bomo doživeli na ladji ob povratku domov.Cena: pribl. 44 € in vključuje izposoja opreme, kosilo, sadje, hladne in tople brezalkoholne pijače. 

NOVI GIFTUN,Potop z dihalkami v Rdečem morju in obisk otoka.Cena: pribl. 30 €.

SNORKLJANJE IN VOŽNJA Z LADJO S STEKLENIM DNOM,Skozi masko in stekleno dno naše ladje odkrijte pisan podvodni svet s čudovitimi ribami in raznolikimi koralami.Cena: pribl. 36 € in vključuje brezalkoholno pijačo.

SNORKLJANJE IN DELFINI,Dva potopa z dihalkami, obisk otoka in če je sreča, zaplavate z delfini. Cena: pribl. 55 € in vključuje izposoja opreme, kosilo, sadje, hladne in tople brezalkoholne pijače.

QUAD SAFARI,Vožnja do beduinske vasi, jahanje kamel, vključena izposoja naglavne rute, očal in brezalkoholna pijača.Cena: pribl. 35 €.

SUPER SAFARI,Vožnja do beduinske vasi, jahanje kamel, vključena izposoja naglavne rute, očal. Večerja in brezalkoholna pijača.Cena: pribl. 44 €.

Izlete je možno rezervirati v avli vašega hotela. Cene veljajo na osebo in so informativne.

Prosimo upoštevajte, da je pri nekaterih znamenitostih ob fotografiranju ali snemanju potrebno doplačilo upraviteljem. Prosimo za razumevanje, saj je za zaščito kulturnih zakladov zaradi možnih poškodb ob uporabi bliskavic prepovedano fotografiranje ali snemanje spomenikov in kulturnih znamenitosti, ki so pod spomeniškim varstvom.

Rezervacija izletov je možna izključno v kraju letovanja pri zaposlenih lokalne agencije. Predstavljeni izleti se rezervirajo neposredno pri CET (Cairo Express Travel). ETI je organizator pavšalnih potovanj in sam ne ponuja možnosti izletov. Rezervacije izletov pred nastopom letovanja ali pri ETI organizatorju potovanj niso možne. 

Izleti so vodeni v nemškem ali angleškem jeziku. 

CENA VKLJUČUJE:LETALSKI PREVOZ NA DESTINACIJO, TRANSFER DO/OD LETALIŠČA OD/DO HOTELA, NASTANITEV V IZBRANIH DVOPOSTELJNIH SOBAH NA OSNOVI ALL INCLUSIVE,ORGANIZACIJO POTOVANJA.


ODHODI IN CENA:

22.09.2019 7 DniLjubljana all inclusive superior 447 EUR
29.09.2019 7 DniLjubljana all inclusive dvoposteljna soba539 EUR
29.09.2019 7 DniLjubljana all inclusive superior 553 EUR
06.10.2019 7 DniLjubljana all inclusive dvoposteljna soba469 EUR
06.10.2019 7 DniLjubljana all inclusive superior 483 EUR
13.10.2019 7 DniLjubljana all inclusive dvoposteljna soba429 EUR
13.10.2019 7 DniLjubljana all inclusive superior 443 EUR
20.10.2019 7 DniLjubljana all inclusive dvoposteljna soba429 EUR
20.10.2019 7 DniLjubljana all inclusive superior 443 EUR
27.10.2019 7 DniLjubljana all inclusive dvoposteljna soba869 EUR
27.10.2019 7 DniLjubljana all inclusive superior 891 EUR


Sestavni del programa so splošni pogoji poslovanja  organizatorja!
OO ETI

REZERVIRAJ