s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 26. junij 2021
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

SELLA RONDA 2021- KOLESARSKI PRAZNIK V DOLOMITIH

Pridružite se nam in se popeljite s kolesom po trasi slovite SELLA RONDE.... svetovno druženje ljubiteljev kolesa.

SELLA RONDA 2021 - KOLESARSKI PRAZNIK v DOLOMITIH

S kolesom po trasi slovite SELLA RONDE.... svetovno druženje ljubiteljev kolesa na 4 prelazih.

Odhod: 26. 6. 2021– 1 dan

Praznik kolesarjev, druženje 20.000 ljudi, ki bo veselo poganjalo pedale, preko slovitih prelazov okoli Sassa Pordoi v osrednjih Dolomitih. To je resnično doživetje, ki bi ga moral v svoj »album spominov« dodati vsak kolesar. Pot je asfaltirana, premagali boste 1637 višinskih metrov in dolžino 58 km. Za traso, ki no zaprta za ves promet boste imeli na voljo ves dan.

OBIŠČI SPLETNO STRAN ORGANIZATORJA IN DOŽIVI ATMOSFERO:

https://www.sellarondabikeday.com/en/news/details/sellaronda-bike-day-2020.html


Program kolesarskega izleta:

SLOVENIJA - UDELEŽBA NA SELLA RONDA BIKE DAY 2020- PREVOZ V SLOVENIJO
Zbor potnikov v Mariboru. Vožnja skozi Dravograd in prestop meje, ter nadaljevanje poti v smeri Beljaka, nato po dolini reke Drave proti Vzhodni Tirolski. Postanek za osvežitev, prihod v mesto Corvara, kjer je ena od vstopnih točk za letošnjo kolesarsko prireditev imenovano SELLA RONDA BIKE DAY 2020. V Corvari se bomo pripravili na kolesarjenje. Sicer vso cesto zapro že okoli 08.30 ure in namenijo le kolesarjem. Vozili bomo preko prelazov, ki obdajajo gorski venec in sloviti Sass Pordoi. Na kolesarjenju boste lahko napravili poljubne počitke, fotografirali izjemno okolico in živahno dogajanje. V popoldanskih urah prihod v cilj v izhodiščno mesto CORVARA. Nekaj prostega časa za osvežitev, nato pa ob 17.30 uri vožnja proti dolini reke Drave in nadaljevanje poti čez Avstrijo proti Sloveniji. Prihod v  Slovenijo je predviden v poznih večernih urah.

Cena:
69,00 €  pri najmanj 15 potnikih


Cena vključuje: prevoz udeležencev in kolesarske opreme (koles) po programu, vse cestnine in parkirnine po programu, asistenco predstavnika agencije Večer Tours, stroške organizacije potovanja, drobno kolesarsko pozornost s strani organizatorja izleta, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, DDV.

Cena ne vključuje:
Prehrane in morebitnih stroškov nastalih po osebnem naročilu
 

Vstopna mesta:
Maribor -   03.30 AP Mlinska Zunanja stran


Splošni pogoji so sestavni del programa
OO MedREZERVIRAJ