s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 22. avgust 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

ALPSKI PRELAZI,JEZERA IN SLAPOVI

Alpska dobrodošlica z veduto vasi Heiligenblut in panorame z alpske ceste pod avstrijskim očakom Grossglockner, Zell am See in bučanje vode pod slapovi v Krimmlu 40€ POPUSTA ZA PROJAVO DVEH OSEB DO 15.08.19

Program po dnevih ...

1. dan: SLOVENIJA–gorska cesta GROSSGLOCKNER–SALZBURŠKO

Zjutraj se bomo z udobnim turističnim avtobusom mimo Spittala odpeljali do Heiligenbluta, ki nas bo že od daleč pozdravil z znamenito cerkvico. Po ogledu in kavici nas bosta pričakala narodni park Visoke Ture in vzpon pod najvišjo avstrijsko goro – na Alpski cesti bomo oponašali svizce in cesarja Franca Jožefa ter z njegove ploščadi občudovali Grossglockner (3.797 m. n. m.) in ledenik Pasterze, z najvišje točke Edelweiss Spitze pa se bomo spustili na Salzburško. (večerja, nočitev)

2. dan: ZELL AM SEE–SCHMITTENHOHE

Naša mini počitniška postojanka bo letovišče Zell am See ob jezeru Zell. Po zajtrku se nam bodo ponujali fini sprehodi in osvežilna jezerska kopel. Povabili vas bomo tudi na plovbo z ladjico in lažji planinski pohod, vsekakor pa se nam boste pridružili v gondoli, s katero bomo šli po razglede z dvotisočaka Schmittenhohe. (večerja, nočitev)

3. dan: KRIMML

Po jezerskem zajtrku se bomo za ves dan odpeljali pod slapove Krimml. Visoki do 395 metrov so najbolj mogočni v Alpah, saj vanje kopni kar 12 ledenikov. Po popolnem dnevu v naravi se bomo vrnili v našo postojanko ob jezeru Zell. (večerja, nočitev)

4. dan: BERCHTESGADEN–KEHLSTEIN– KONIGSSEE–SLOVENIJA

Po avstrijskem zajtrku nas bo že čakal najlepši nemški narodni park Berchtesgaden. Ogledali si ga bomo s Hitlerjevega Orlovega gnezda na vrhu 1.834 metrov visokega Kehlsteina, kamor nas bo iz vasi Obersalzberg popeljal lokalni avtobus. Za kratek vtis nas bo šofer odložil še na obali kraljevega jezera Koenigssee, ki se kot fjord zajeda osem kilometrov globoko pod pobočja gore Watzmann, nato pa nas bo do večera čakalo le še udobno zibanje domov.

ODHODI: 11.07 - zagotovljeno 

08,08.-ZAGOTOVLJENO,

22.08.2019

CENA:

pri udeležbi 40 oseb 299 €

pri udeležbi 30 oseb 319 €

pri udeležbi 20 oseb 339 €

CENA VKLJUČUJE:prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah hotela *** na Salzburškem: 3 x polpenzion, oglede po programu (Heiligenblut, Zell am See, Berchtesgaden, Koenigssee), plačila za gorsko cesto Grossglockner, Orlovo gnezdo, slapove Krimml, vodenje in organizacijo potovanja

Rezervacija sedežev

1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo

v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Drobni tisk na veliko

Najmanjše število potnikov: 20.

Odhodi iz Maribora, Celja in Ljubljane.

Doplačilo za enoposteljno sobo: 75 €.

Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima.

Vstopnine: niso vključene in se plačujejo ob ogledih (po želji).

Obvezno doplačilo: turistična pristojbina 9 €.

ooica

REZERVIRAJ