s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 20. september 2019 REZERVIRAJ

BREZ KAPUČINA NI RIMA IN UMETNINE V VATIKANU

Rim-mesto,ki vedno znova privablja in navdušuje obiskovalce.Zanimiv vrvež in pohajkovanje med številnimi trgovinicami.Obisk zakladov Vatikana.30 € POPUSTA ZA PRIJAVO DVEH OSEB DO 15.08.2019

PROGRAM POTOVANJA

1. dan: SLOVENIJA–VATIKAN–RIM večerja, nočitev

Še danes velja star pregovor: »Vse poti vodijo v Rim.« Tudi naša nas bo in v zgodnjih popoldanskih urah bomo že v papeški državici, Vatikan. Ogledali si bomo lahko neprecenljive zaklade Vatikanskih muzejev s čudovito Sikstinsko kapelo, Rafaelovimi sobanami, tapiserijami ... Ustavili se bomo na Trgu sv. Petra in si ogledali mogočno katedralo. Po želji se bomo povzpeli na kupolo, od koder se nam bo razprostrl noro lep razgled. Nekaj časa bo za osvežitev in sprehod do Angelskega gradu, potem pa bomo nadaljevali z vožnjo do našega hotela. Nastanitev, večerja, nočitev.

2. dan: RIM zajtrk, večerja, nočitev

Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledi mestnih znamenitosti. Ustavili se bomo v starem antičnem Rimu in si ogledali Kolosej, Beneški trg, grič Kapitol, Forum Romanum ... Med ogledi bo čas za osvežitev, saj brez kapučina ni Rima. Popoldan se bomo še nekoliko potepali po mestu. Ogledali si bomo baročni trg Navono, ki se ponaša s svojimi vodometi, Panteon, ki je najbolje ohranjena antična stavba v Rimu, Španske stopnice, Fontano di Trevi, ki velja za najlepši rimski vodomet, se ustavili pri cerkvi sv. Peter v vezeh in baziliki Marija Snežna ... Zvečer se bomo vrnili v hotel in povečerjali. Nočitev.

3. dan: RIM–SLOVENIJA zajtrk

Po zajtrku se bomo spustili v katakombe – podzemni svet kristjanov. Po ogledu se bomo odpeljali do izjemne bazilike sv. Pavla izven obzidja, katere okras so medaljoni vseh vladajočih papežev. Po ogledu pa bo pred nami vožnja proti domu. Naš Rim je Slovenija in vse poti vodijo tudi domov. Predvidoma v kasnejših večernih urah.

ODHODI: 14.06.,20.09.,18.10.2019

CENA:

pri udeležbi 40 oseb 240 €

pri udeležbi 30 oseb 260 €

pri udeležbi 20 oseb 280 €

CENA VKLJUČUJE:prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 2 x polpenzion, metro, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja


Rezervacija sedežev:v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo,v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Dodatne informacije

vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana

najmanjše število potnikov: 20

doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine pribl. 25 €

popusti: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima

obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbina

Splošni pogoji poslovanja TA so sestavni del programa1

OOICA

REZERVIRAJ