s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 21. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

Vikend v Budimpešti

Ogled glavnih znamenitosti,postanek ob "madžarskem morju" - Blatnem jezeru,po želji obisk čarde s folklornim programom, večerjo in omejeno pijačo.

PROGRAM

1. DAN
SLOVENIJA - BUDIMPEŠTA
Nočitev
Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do madžarske prestolnice - Budimpešte. Po prihodu se bomo zaustavili na Citadeli od koder je lep razgled na mostove, ki povezujejo oba dela, Budim in Pešto, v celoto. Sledi ogled mestnih znamenitosti: Trg junakov s kipi pomembnih zgodovinskih osebnosti, Stadion, Trg ob parlamentu, Parlament, Štefanovo cerkev... Nastanitev v hotelu v okolici Budimpešte. Po želji in ob doplačilu večerja v tipični madžarski čardi z glasbo in folklornim programom ter večerjo.

2. DAN
BUDIMPEŠTA - BLATNO JEZERO - SLOVENIJA
Zajtrk
Po zajtrku se po želji ob doplačilu lahko udeležite križarjenja po Donavi. Zapeljali se bomo pod najlepšimi mostovi in si ogledali mesto še z druge perspektive. Nato se bom odpeljali na Grajski hribin si ogledali Matjaževo cerkev, Kraljevi grad, Ribiško trdnjavo,... Po ogledih vožnja do Blatnega jezera - "madžarskega morja". Postanek na slikovitem polotoku Tihany in sprehod do turističnega središča. Nadaljevanje potovanja ob severni obali Blatnega jezera. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

ODHODI: 

21.09.-zagotovljeno-105,00
12.10.-99,00
19.10.26.10.-105,00
31.10.,02.11.-99,00

VSTOPNA MESTA: LJUBLJANA, CELJE, MARIBOR, MURSKA SOBOTA

MIN. ŠT. POTNIKOV: 45 OSEB

CENA: od 85,00 €

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, eno nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo potovanja.

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

DOPLAČILO: na posameznem avtobusu za manjšo skupino med 35 in 44 potnikov 15 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 21 €, zavarovanje rizika odpovedi 4,059% od vrednosti potovanja.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: večerja v čardi 25 €, vstopnine: Matjaževa cerkev 3  €, križarjenje po Donavi 12 €,Ribiška trdnjava 3 €, samostan oz. Andrejeva cerkev na polotoku Tihany 5 €, morebitne ostale vstopnine na poti.

Sestavni del programa so splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja!

OOPAL


 

 

REZERVIRAJ