s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 12. september 2019 REZERVIRAJ

Irska - vikend v zeleni pokrajini

Ogled znamenitih klifov,čudovite neokrnjene zelene narave in ogled Dublina

PROGRAM

1. DAN
SLOVENIJA - DUBLIN
Nočitev
Odhod iz Slovenije in vožnja na bližnje letališče. Polet proti Dublinu. Po prihodu sledi vožnja proti Limericku, nastanitev v hotelu. Nočitev. Morda bo čas še za pozen obisk bližnjega puba

2. DAN
GALWAY - MOHERSKI KLIFI - BUNRATY CASTLE
Zajtrk, večerja
Zajtrk. Odpravili se bomo do Moherskih klifov. Dvigajo se nad strmimi prepadi. Klifi se ob Atlantskem oceanu raztezajo v dolžini 8 km in se vzpenjajo v višino 120 metrov. Po ogledu se bomo napotili do enega najbolj avtentičnih irskih gradov in sicer do Bunraty Castle. V sklopu tega si bomo ogledali tudi park, katerega zaznamuje predstavitveno področje irskega podeželja 19. stoletja. Po ogledih se bomo polni prijetnih vtisov napotili v hotel, kjer se bomo po večerji ponovno skupaj zadržali še v katerem od pubov.

3. DAN
ČUDOVITA NEOKRNJENA NARAVA - DUBLIN
Zajtrk
Gričevnato pokrajino Burren zaznamuje siv apnenec in neposeljenost, tu najdemo čudovito travniško cvetje, sijajno glasbo in na stotine starih spomenikov. Zapeljali se bomo do najlepše irske vasice Adare, z očarljivo lego in s slamo krito arhitekturo. Po ogledu se bomo nato odpravili proti glavnemu mestu. V Dublin bomo prispeli v popoldanskih urah. Prvi informativni ogledi mesta.

4. DAN
DUBLIN
Zajtrk
Po zajtrku bo sledil podroben ogled Dublina. Spoznali bomo nabrežje reke Liffey, O'Conell in Grafton Street, Temple Bar, National Gallery, spomenik James Joyca, cerkev Jezusovega srca, ogled Trinity Collegea z največjim irskim rokopisnim zakladom Book of Kells. Pravijo, da je Dublin trenutno najprivlačnejše evropsko mesto. Seveda bomo imeli čas za popolno doživetje mesta s samostojnimi potepi po mestu.

5. DAN
DUBLIN - SLOVENIJA
Zajtrk
Zajtrk. Sprehodili se bomo še po nabrežju reke Liffey do National Gallery. Ogledali si bomo tudi: spomenik Jamesa Joyca, cerkev Jezusovega srca... Po želji bomo obiskali pivovarno Guinness. V popoldanskih urah se bomo napotili na letališče, od koder bomo navdušeni nad Irsko poleteli domov poleteli proti domu.

ODHODI: 
      12.09.,26.10.- 799,00 €

MIN. ŠT. POTNIKOV: 40 OSEB

CENA : od 799,00 €

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz v obe smeri (upoštevana ročna prtljaga, letališko in varnostno pristojbino, štiri nočitve z zajtrkom v hotelih***, ena večerja, avtobusne prevoze po Irski, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede po programu, stroške spremstva in organizacije potovanja.

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 10%

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: med 30 in 39 potniki 60 €, med 20 in 29 potniki 80 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 160 € po noči, avtobusni transfer na letališče in nazaj (Brnik, Benetke, Dunaj, Budimpešta), vstopnine 5 - 15 € muzej / galerija/grad (ogledi skupaj cca. 25 €), obisk pivovarne in pokušina piva Guinness 15 €, irski večer z večerjo 40 €, dodatna prtljaga, ki jo oddamo na letalo do 15 kg 30 € v eno smer.

POMEMBNO: pri ponudbi je upoštevan polet z nizko proračunskim letalskim prevoznikom. Podana cena je veljavna skladno z njihovimi pogoji.

Sestavni del programa potovanja so splošni pogoji organizatorja potovanja!

OOPAL

REZERVIRAJ