s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 26. oktober 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

Čarobna južna Češka

Obisk najlepših gradov južne Češke,postanek v Češkem Krumlovu - enem najlepših srednjeveških mest v Evropi.

PROGRAM

1. DAN
SLOVENIJA - ROŽMBERK - ČEŠKI KRUMLOV - HLUBOKA
nočitev
Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do gradu Rožmberk. Povzpeli se bomo na grič v bližini češko - avstrijske meje, kjer kraljuje veličasten grad in se po želji podali še na raziskovanje notranjosti gradu (doplačilo). Sledi vožnja do bisera med češkimi mesti - Češki Krumlov z lepo ohranjenim srednjeveškim jedrom, ki ga najdemo na UNESCO - vi listi kulturne dediščine sveta. Povzpeli se bomo do gradu in si ogledali eno izmed grajskih zbirk. Za zaključek še ogled graščine Hluboka. Zaradi številnih stolpičev, bogate notranje opreme in veličastne lege jo mnogi primerjajo tudi z angleškim Windsorjem. Nastanitev v hotelu v Čeških Budejovicah ali okolici. Nočitev.

2. DAN
ČEŠKE BUDEJOVICE - JINDRICHOV HRADEC - TELČ - SLOVENIJA
Zajtrk
Zjutraj si bomo ogledali Češke Budejovice, največje mesto regije in dom slovite pivovarne Budvar, kjer nastaja svetovno znano pivo Budweiser. Sprehodili se bomo po glavnem mestnem trgu, nato pa se podali še na ogled pivovarne, kjer nam bodo predstavili postopek proizvodnje, za konec pa bomo odlično pivo lahko tudi sami poskusili (doplačilo). Nato se bomo zapeljali do simpatičnega mesteca Jindrichov hradec. Ogledali si bomo lahko tamkajšnji muzej, kjer hranijo znamenite Kryzove jaslice. Za konec še postanek v srednjeveškem Telču, ki slovi po čudovitem glavnem trgu z renesančnimi hičami z lepo okrašenimi fasadami. Povratek proti Sloveniji in prihod v poznih večernih urah.

CENA : OD 99,00 €

CENA VKLJUČUJE: avtobusne prevoze po programu, nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacija izleta.

ODHODI:
21.09.- 109,00
05.10.- 109,00 - zagotovljeno
26.10.-109,00
02.11.- 99,00

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potnikov 16€.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 20 €/no, zavarovanje rizika odpovedi 4,059 % od vrednosti aranžmaja.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: Kryzove jaslice 3€, obisk pivovarne Budvar 5,5€, Grad Rožmberk: odrasli 10 €, otroci od 6- 15 let ter upokojenci nad 65 let 7 €. Grad Češky Krumlov: odrasli 12,30 €, otroci od 6 - 15 let, študentje / mladi od 15 - 26 let ter upokojenci nad 65 let 8,5 €. Grad Hluboka: odrasli 10,5 €, otroci od 6 - 15 let, študentje / mladi od 15 - 26 let ter upokojenci nad 65 let 7,5 €. Nižje cene vstopnic lahko potniki uveljavljajo le ob ustreznem dokazilu; osebni izkaznici ali dijaški /študentski izkaznici.

Sestavni del programa potovanja so splošni pogoji poslovanja organizatorja!

OOPAL

REZERVIRAJ