s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 20. junij 2020 REZERVIRAJ

Počitnice na Baliju

Slovensko spremstvo ves čas počitnic,otok tisočerih templjev, riževih polj in nasmejanih domačinov,številne možnosti od razvajanja v spa centrih do trekingov in surfanja

Program
1. DAN
SLOVENIJA - BALI
polet, obroki na letalu

Zbor potnikov na odhodnem letališču in polet proti Denpasarju preko enega izmed evropskih/azijskih letališč.

2. DAN
BALI
zajtrk, večerja, nočitev

RAJSKI OTOK BALI
Po pristanku nas bodo na gostoljuben način sprejela dekleta z Balija, oblečena v tradicionalno obleko in nam okoli vratu nadela ogrlico iz cvetja. Rajski paradiž Bali se ponaša z dolgimi peščenimi plažami, turkiznim morjem, terasastimi riževimi polji, prijaznimi in gostoljubnimi domačini. Sledil bo prevoz do hotela na obali in nastanitev. Čas za osvežitev in večerja.

3. DAN
BALI
zajtrk, večerja, nočitev

LEŽERNO POLEŽAVANJE
Zajtrk in prost dan za poležavanje, sončenje, kopanje ali samostojno odkrivanje otoka. Na otoku so številni templji, narodni parki, različne možnosti športnih aktivnostih. Zvečer se bomo podali na jugozahodno obalo, kjer si bomo privoščili pravo morsko pojedino na plaži. Nočitev.

4. DAN
BALI
zajtrk, kosilo na izletu, nočitev

IZLET Z JEEPI
Po zajtrku se bomo podali na izlet z jeepi z južnega dela otoka proti severu. Ustavili se bomo pri templju Gunung Kawi, zgrajenem v 11.stoletju, kjer so v skalnato steno templja vklesani kipi, ki so posvečeni sinovom in kraljici vladarja Anak Wungsuja. Ogled in nadaljevanje vožnje proti kalderi vulkana Batur. Vulkan Batur je relativno mlad vulkan, ki je uvrščen na listo Unesca. Po ogledu in vožnji po vulkanu, bo sledilo kosilo v lokalni restavraciji. Popoldne bomo nadaljevali z vožnjo skozi obširne bambusove gozdove, nasade začimb in sadja vse do balijske vasice Petulu, ki je znana po gnezdiščih bele čaplje. Pred povratkom v hotel se bomo ustavili še na lokalni tržnici v Ubudu, kjer se bomo spoznali tropske sadeže.

5. DAN
BALI
zajtrk, večerja, nočitev

Ves dan bo na voljo uživanje na rajskih plažah, samostojne aktivnosti, sončenje, plavanje. Otok ponuja tudi številne spa centre in ob obisku enega izmed njih bomo po nekaj urah popolnoma prerojeni. Zvečer se bomo po želji zapeljali do čudovitega templja Uluwatu. Obdaja ga majhen gozd, ki je hkrati dom številnim opicam. Romantični in izredno barviti sončni zahod bodo popestrili domačini v Kecak plesni predstavi. Povratek v hotel in nočitev.

6. DAN
BALI - IZLET NA PODEŽELJE
zajtrk, večerja, nočitev

Po zajtrku se bomo zapeljali v bližnjo vasico Tunjuk, kjer bomo obiskali lokalno osnovno šolo, nato pa bomo občutili utrip vsakodnevnega balijskega življenja. Sledilo bo pravo doživetje, saj se bomo z značilnim pokrivalom na glavi in s palico v roki podali na riževa polja, tako kot to počno domačini. Ti nam bodo pokazali delo na riževih poljih, mi pa bomo po njihovih navodilih poskusili zasaditi riževe rastline. Po težkem delu se bo prileglo kokosovo mleko, kako pridejo do njega, pa nam bo pokazal eden izmed domačinov, ki bo splezal na kokosovo palmo in nam prinesel kokosove orehe. Na poti proti hotelu se bomo ustavili še slovitem templju Tanah Lot, ki je zgrajen na skali sredi morja. Povratek v hotel in večerja.

7. DAN
BALI
zajtrk

Ves dan bo na voljo za uživanje na rajskih plažah, samostojne aktivnosti, sončenje, plavanje. V večernih urah prevoz do letališča in polet proti Evropi.

8. DAN
BALI - SLOVENIJA
polet, obroki na letalu

Pristanek na letališču Ljubljana/bližnjem letališču.

ODHODI IN CENA

21.03.,18.04.,20.06.,11.07.,15.08.,24.10.,26.12.2020- 1390,00

Cena vključuje

 • letalski prevoz Ljubljana/bližnje letališče - Bali - Ljubljana/bližnje letališče z vključenimi letališkimi in varnostnimi pristojbinami
 • nastanitev v hotelu 3* na osnovi polpenziona v dvoposteljnih sobah
 • povratni prevoz letališče - hotel - letališče
 • dva izleta po programu
 • slovenski spremljevalec ves čas potovanja (v primeru več kot 10 potnikov) in stroški organizacije potovanja.

Doplačila

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

 • med 15 in 24 potniki 100 €.
 • med 10 in 14 potniki 150 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

 • enoposteljna soba 150 € (v primeru, da potuje 1 oseba je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi)
 • namestitev v hotelu 4* 120 €
 • povratni transfer do odhodnega letališče 58 €

POPUSTI:

 • 5% do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb.

REZERVIRAJ