s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 21. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

Dubaj in počitnice v Ras Al Khaimahu

Direktni polet letala iz Zagreba v Dubaj z letalsko družbo Emirati,kombinacija ogledov Dubaja in počitnic v letoviškem Ras Al Khaimahu 4*,odlično vodenje

PROGRAM

1. DAN
(SLOVENIJA) – ZAGREB – DUBAJ

Po želji in za doplačilo prevoz iz Celja ali Ljubljane do letališča v Zagrebu  in prijava na polet letala ob pribl. 14. uri proti Dubaju. Predviden pristanek v Dubaju ob 23. Uri. Prevoz do hotela. Nočitev.

2. DAN
DUBAJ

Po predvidenem pristanku v jutranjih urah nekaj prostega časa za osvežitev in nato ogled Dubaja s slovensko govorečim vodnikom. Vožnja do obale Perzijskega zaliva, kjer se nam odpre pogled na najbolj znan in najlepši hotel na svetu Burj Al Arab. Postanek za fotografiranje ob znameniti plaži Jumeira z belim peskom, drobnim kot puder. Naš naslednji cilj je fascinantni hotel Atlantis, ki se nahaja na vrhu umetnega otoka Deiran. Postanek za ogled zunanjosti in vožnja po umetnem otoku Palm Deira, kjer so si svoje luksuzne vile kupile številne svetovne znane osebnosti. Pot nadaljujemo do dubajske marine, ki je zgrajena ob umetnem trikilometrskem kanalu, vzporedno z obalo Perzijskega zaliva. Paša za oči so plavajoče lepotice, noge pa pretegnemo na promenadi, imenovani »The Walk«, ki se razprostira ob čuditi peščeni plaži s kuliso nebotičnikov. Za konec dneva si privoščimo vzpon na najvišjo stavbo na svetu - Burj Khaliffo ter obisk enega izmed največjih nakupovalnih središč na svetu Dubai mall-a. Pred povratkom v hotel še nekaj prostega časa za ogled magičnih dubajskih fontan.

3. DAN
DUBAJ ali PO ŽELJI IZLET V ABU DHABI
zajtrk, nočitev

Prosto v Dubaju ali po želji in za doplačilo izlet v Abu Dhabi. Iz središča Dubaja se podamo do glavnega mesta Združenih Arabskih Emiratov Abu Dhabija, ki predstavlja največjega od sedmih emiratov. Tukaj živi družina emirjev Abu Dhabija Al-Nahyan, potomcev beduinov iz oaze Liwa, ki ji pripada tudi predsednik ZAE. V modernem mestu si je skoraj nemogoče predstavljati, da je na tem mestu še pred 50 leti stala trdnjava, obdana z vasmi in datljevimi palmami. Postanek ob glavni znamenitosti Abu Dhabija - eni najlepših mošej, čudoviti Veliki mošeji. Velika mošeja je največja na svetu in jo krasi kar 83 kupol, v notranjosti pa je največja perzijska preproga na svetu (opomba: ogled notranjosti ni vedno možen). Postanek ob enem izmed najbolj luksuznih hotelov na svetu, znamenitem Emirates hotelu ter Heritage Villagu, kjer je na ogled rekonstrukcija tradicionalne vasi v oazi. Na poti nazaj v Dubaj se ustavimo še ob vhodu v Ferrari World, največji pokrit zabaviščni park na svetu. Vrnitev v Dubaj.

4. DAN
PO ŽELJI JEEP SAFARI - DUBAJ
zajtrk, nočitev

Dan za sprostitev, zabavo, samostojno raziskovanje ali nakupe. Dubaj velja za nakupovalni raj s številnimi shopping centri z raznovrstno ponudbo trgovin znanih blagovnih znamk. V starem delu mesta, v Deiri, se nahajata dve zanimivi tržnici z zlatom in z začimbami. V modernem delu Dubaja priporočamo obisk nakupovalnega centra Mall of the Emirates, kjer je znamenito pokrito Dubajsko smučišče. S terenskimi vozili se zapeljemo med zlato rdečimi sipinami, kar je prava adrenalinska zabava. Preden nam v beduinskem kampu pripravijo večerjo, se lahko preizkusite v deskanju po sipinah in ježi kamel ali preprosto meditirate med oblaki vodne pipe. Ob dobri hrani in pijači (v ceni safarija) uživamo v nepozabnem sončnem zahodu, ki ga obarvajo tudi ritmi beduinske glasbe in čutni gibi trebušne plesalke (razen v času ramadana). Večerni povratek v Dubaj.
 

5. - 7. DAN
DUBAJ - RAS AL KHAIMAH POČITNICE
zajtrk, nočitev

Slovo od Dubaja in prevoz do letoviškega Ras Al Khaimaha.... Nastanitev v hotelu in počitnikovanje...... kopanje v morju ali hotelskem bazenu. Možnost izletov v bližnjo in daljno okolico.

8. DAN
DUBAJ – ZAGREB (SLOVENIJA)

V jutranjih urah prevoz do letališča v Dubaju in prijava na let ob cca 8 uri proti Zagrebu. Za doplačilo prevoz do Ljubljane in Celja.

ODHODI.

21.09.,26.10.,16.11.,26.12.2019 --- 1099,00 €

03.01.,16.02.,23.02.,13.03.,20.03.,25.04.,22.05.,08.09.,25.10.,17.11.2020 - 1099,00 €

28.12.2020- 1450,00


CENA:  od  1099,00 €

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Zagreb-Dubaj-Zagreb (vključen topli obrok), letališke in varnostne pristojbine, avtobusne prevoz iz letališča do hotela v Dubaju ter Dubaj-Ras al Khaimah - Dubaj, 4x nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4* v Dubaju in 3 nočitve z zajtrkom v Double Tree by Hilton v Ras al Khaimahu (mestni hotel z bazenom; brezplačno koriščenje transferja do hotela na obali kot tudi obale in bazenov mestnega hotela Double tree by Hilton resort v SPA – Marjan island, ogled Dubaja, spremstvo slovenskega vodnika v času bivanja v Dubaju, organizacijo potovanja.

DOPLAČILO OB PRIJAVI: prevoz iz Celja ali Ljubljane do letališča Zagreb in nazaj: 39 € (min 8 oseb), enoposteljna soba: 390 €,  izlet v Abu Dhabi: 59 € (min 15 udeležencev), jeep safari: 85 €, doplačilo za 3x  polpenzion v Ras Ak Khaimahu: 80 €,  silvestrska večerja v restavraciji: 140 € (min 10 oseb; rezervacija možna do enega meseca pred odhodom),  nastanitev v  hotelu na obali DOUBLE TREE BY HILTON RESORT  v SPA – MARJAN  ISLAND: 134 €  na osebo ( v ceni  doplačila je nastanitev  za 3 noči  v standard  sobi  ŽE NA BAZI POLPENZIONA)

doplačlo za manjšo skupino:

100 € - zaodhod januar!

Višino doplačil za ostale odhode bomo objavili kasneje.

PRIPOROČAMO DOPLAČILO ZA VZPON NA BURJ KHALIFA (najava in doplačilo vsaj 14 dni pred odhodom): 49 €. Doplačilo znotraj 14 pred odhodom ni možno.

DOPLAČILO NA POTI: turistična taksa približno 5 € na sobo na noč, napitnine 45 €, metro 10 €.

CENA ZA OTROKE V SOBI Z  DVEMA ODRASLIMA OSEBAMA:

899 € otrok 7.-11 let na dodatnem ležišču (največ 2 dodatni ležišči)

699 € otrok do 6 let  v sobi skupaj s starši brez ležišča

PREDVIDENE ČASOVNICE  za  VSE ODHODE:

ZAGREB – DUBAJ:   14:40  – 23:05*

DUBAJ – ZAGREB:  08:30* – 12:05

*Po lokalnem času (Slo + 2 uri)

 

Poleti se opravljajo z letalom  Boeing 777-300ER  (https://www.emirates.com/english/experience/our-fleet/boeing-777/),tako da je polet nadvse udoben. Na oletu je vključen topel obrok   (več info na www.emirates.som

PREDVIDENA NASTANITEV:

DUBAJ: Hotel  Lavender oz. podobno
RAS AL KHAIMAH: Double Tree by Hilton
 

Slovenski vodnik je v skladu s programom  skupaj s skupino v času bivanja v Duabju, v času počitnikovanja pa je na voljo lokalni predstavnik

OPOMBA: V primeru prilagajanja letalskim prevozom in nepredvidljivim okoliščinam si pridržujemo pravico prilagajanja programa z zaporedjem ogledov in krajem nastanitve. Vsebinsko program ostaja nespremenjen.

Sestavni del programa potovanja so splošni pogoji organizatorja potovanja!

OOPAL

REZERVIRAJ