s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 28. april 2018 REZERVIRAJ

PRVOMAJSKI KLUB NA OTOKU HVAR

Pridružite se nam na odličnem klubskem programu in spoznavanju čudovitega otoka Hvara. Prvomajski prazniki so primerni za obisk tega sončnega otoka.

28.04.  -  01.05.2018

PROGRAM:

1.DAN 28.04: Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Ljubljane in vožnja mimo Novega Mesta, Metlike in po avtocesti do Splita. Vkrcanje na trajekt in vožnja do otoka Hvar. Sledi kratka vožnja do mesteca Jelsa. Namestitev v hotelu HVAR *** . Hotel je lociran tik ob mestecu Jelsa poleg prelepega zaliva , od centra mesta Jelsa je oddaljen približno 500m. Popoldne izlet do mesta Vrboska in ogled ribiškega muzeja. Zvečer večerja v hotelu in nočitev. 

2.DAN 29.04: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib). Zajtrk. Po zajtrku izlet do mesta Hvar in ogled mesta. Ogledali si bomo znamenitosti - glavni trg, trdnjavo Fortico (Španjolo), katedralo in Frančiškanski samostan. Sprehodili se bomo po pristanišču in ozkih ulicah sredi centra mesta med belimi kamnitimi hišami, ki so še posebej zanimive v kontrastu z zelenim rastlinjem. V opoldanskih urah obisk kmečkega turizma (IZPOD PEKE) ob doplačilu. Po vrnitvi sledi smešna olimpijada. (metanje balot, Pring - Prong, nabadanje krompirja, lesena bomba etc). Dalmatinska večerja. Nočitev.

3.DAN 30.04: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib). Po zajtrku se bomo odpravili do Vidovca in Velikega Grablja, kjer je nekdaj blejala drobnica, bogato rodila trta in kapljalo dragoceno destilirano sivkino ter rožmarinovo olje. Ogledali si bomo staro destilarno na vrhu hriba. Možnost nakupa eteričnega olja po katerem slovi otok Hvar. Popoldne edukacija - izobraževanje o oljkah in oljčnih nasadih ter degustacija oljčnega olja. Prosto. Večerja

4.DAN 01.05: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib). Po zajtrku ogled starega mesta PHAROS z lokalnim vodičem (ob doplačilu). V opoldanskih urah odhod iz Jelse .Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.  


CENA: 179,00 EUR pri prijavi 40 potnikov
      199,00 EUR pri prijavi 30-40 potnikov
 

CENA VKLJUČUJE: povratni avtobusni prevoz, povratni trajektni prevoz na relaciji Split – Stari Grad – Split, 3 dnevno namestitev v hotelu Hvar, 3 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja), pijača dobrodošlice, ogled mesta Hvar z lokalnim vodičem, izlet v Vrbosko ter vstopnina v ribiški muzej, edukacija - izobraževanje o oljkah, degustacija oljčnega olja,izlet do Vidovca in Velikega Grablja, vstop v notranji bazen s slano vodo, vstop v fitness, mini olimpijado, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca.
 
OBVEZNA DOPLAČILA:
Turistična taksa: 1,10 EUR na osebo na dan


MOŽNA DOPLAČILA; 
All Inclusive: 22,00 EUR

Soba s pogledom na morje: 8,00 EUR na osebo 

ENOPOSTELJNA soba: 26,00 EUR  

Riziko odpovedi: 4,054% OD VREDNOSTI ARANŽMAJA
 

Dodatek za avtobusni prevoz z odhodi iz Maribora, Celja +.15,00 EUR

POPUSTI:
Otroci do 12 leta na dodatnem ležišču 108,00 EUR

Odrasli na dodatnem ležišču -10%

VSTOPNA MESTA: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo Mesto
OO:4 EVer Travel

Splošni pogoji so sestavni del programa


REZERVIRAJ