s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 27. april 2018 REZERVIRAJ

PRVOMAJSKI KLUB NA OTOKU VIS

Zanimivo druženje ljubiteljev lepe narave in morja. Otok VIS vas bo pričakal v vsej svoji razkošni lepoti. Druženje in aktivne počitnice.

PRVOMAJSKI KLUB NA OTOKU VIS

ODHOD:
27.04.- 01.05.2018

PROGRAM:
1.DAN: 27.04.: Odhod avtobusa iz Maribora, Celja, Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Splita. Vkrcanje na trajekt in vožnja do otoka VIS. Namestitev v hotelu BIŠEVO. Hotel je lociran tik ob peščeni plaži,  od centra mesta Komiže oddaljen približno 100m. Popoldne prosto, zvečer večerja v hotelu in nočitev. 

2.DAN: 28.04: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku izlet v notranjost otoka, ogled TITOVE ŠPILJE. Sledi vzpon na najvišjo točko na otoku—HUM ( 587 m). Pešpot Podšpilje  Titova špilja  -  Hum in nazaj (cca 2,5 ure hoje) . Popoldan obisk kmečkega turizma IZPOD PEKE - ob doplačilu)  Večerja. 

3.DAN: 29.04: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk . Po zajtrku možnost ogleda  MODRE ŠPILJE (ob doplačilu), ki leži na vzhodnem delu otoka BIŠEVO v zalivu Balun. Prvi jo je opisal Ransonet, javnosti pa je dostopna od 1884, ko je bil narejen vhod iz zunanje strani. Ima dva vhoda: manjši, ki je bil narejen umetno in večji, skozi stropno odprtino. Iz stropne odprtine pada v jamo snop sončnih žarkov, ki se odbijajo od vode in ustvarjajo modro svetlobo. Jama je globoka med 3 in 20 metri. Po ogledu se bomo odpravili peš preko otoka v uvalo PORAT na eno izmed najlepših plaž, kjer bomo imeli kosilo. Vrnitev v Komižo v večernih urah. Večerja in nočitev.

4.DAN: 30.04: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku odhod (pešpot cca 2 uri hoje) na Stupište in ogled vojaške postojanke ( ogled podzemnih rovov ter izhode na prve topovske linije (obvezna baterija). Po ogledu rovov degustacija domačih proizvodov na kmetiji Sviličič. Vrnitev v hotel ter večerja in nočitev.

5.DAN: 01.05: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do mesta Vis, kjer se bomo sprehodili po zanimivem antičnem mestu ter na obali popili kavico ali sok. Ogledali si bomo tudi  arheološki in zgodovinski muzej . Po ogledu Visa se bomo vkrcali na trajekt in nadaljevali vožnjo proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

 
CENA: 219,00 EUR pri prijavi min 40 potnikov
      239,00 EUR pri prijavi 30-40 potnikov

CENA VKLJUČUJE: povratni avtobusni prevoz, povratni prevoz s trajektom na relaciji Split  - otok Vis  -  Split, 4 dnevno namestitev v hotelu Biševo, 4 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), obisk TITOVE ŠPILJE in pohod na Hum, vstopnina v arheološki muzej, degustacija na kmetiji Sviličič, ogled mesta Vis, ogled notranjosti otoka, ogled podzemnih rovov ter bolnišnice JNA, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca.

OBVEZNA DOPLAČILA:
Turistična taksa 1,10EUR na osebo na dan

 
MOŽNA DOPLAČILA:
Soba s pogledom na morje: doplačilo 8,00 EUR na osebo
Enoposteljna soba: 30,00 EUR  

Riziko odpovedi - 4,054% od vrednosti aranžmaja

Dodatek za avtobusni prevoz z odhodom  iz Maribora, Celja: +.15,00 EUR                           

Vstopna mesta: MARIBOR; CELJE; LJUBLJANA

POPUSTI:
Otroci od 2 - 12 leta na dodatnem ležišču  89,00 EUR
Odrasli na dodatnem ležišču -10%

OO:4 EVer Travel

Splošni pogoji so sestavni del programa


REZERVIRAJ