s1
s2
s3
s4
s5
s6
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 27. oktober 2018 REZERVIRAJ

IRSKA - ZELENI OTOK

V prestolnici Severne Irske - Belfastu, so številne znamenitosti le nekaj minut oddaljene druga od druge. Belfastski humor je črn in piker. Otok pa ponuja osupljivo lepe prizore: narava, stavbna dediščina in kulturni biserji.

PROGRAM POTOVANJA:

1. DAN, LJUBLJANA – MANCHESTER - BELFAST
Večerja, nočitev
Polet v jutranjih urah iz Ljubljane v Manchester. Sledi zanimiva vožnja po angleški pokrajini v pristanišče Stranraer in vkrcanje na trajekt za Belfast. V prestolnici Severne Irske - Belfastu, so številne znamenitosti le nekaj minut oddaljene druga od druge. Belfastski humor je črn in piker. Po ogledu znamenitosti kot so Opera, Botanični vrt in propagandne poslikave na hišah sledi prenočevanje v okolici Belfasta.

2. DAN
GIANT'S CAUSEWAY
zajtrk, večerja, nočitev
Zadnji ogledi Belfasta morda ta dan še do Titanik četrti, kjer so izdelali Titanik in kjer je danes sodoben muzej v naravni velikosti ladje. Informativni ogled in nadaljevanje proti največjemu naravnemu čudesu – Velikanovemu nasipu (Giant ‘s Causeway). Sestavlja ga ogromno šestero kotnih stebrov, ki se spuščajo v morje kot ozka polica. Po ogledu tega čuda narave sledi prijetno nadaljevanje poti proti Sligu, oz. proti hotelu.

3. DAN, SLIGO - GALWAY
Zajtrk, večerja, nočitev
Po najbolj neokrnjenem in slikovitem predelu Irske boste prispeli do živahnega mesta Galway. Sprehod do osrednjega trga po lesenih mostovih in slikovitih ulicah. Gričevnato pokrajino Burren zaznamuje sivapnenec in neposeljenost, tu najdemo čudovito travniško cvetje, sijajno glasbo in na stotine starih spomenikov.

4. DAN, CLIFF OF MOHER – BUNRATY CASTLE
Zajtrk, nočitev
Sapo vam bodo vzeli Moherski klifi, ki se dvigajo nad strmimi prepadi. Sledi ogled enega najbolj avtentičnih irskih gradov Bunraty Castle. V sklopu tega si ogledamo tudi park, katerega zaznamuje predstavitveno področje irskega podeželja 19. stoletja. Proti Zapustili bomo območje najdaljše irske reke Shanon in prispeli do najlepše irske varice Adare, z očarljivo lego in s slamo kritimi zidanicami.

5. DAN, RING OF KERRY – CORK
zajtrk, nočitev
Najprej vožnja po delu znamenitega Ring of Kerry nato se bomo napotili proti gradu Blarney, kjer boste poljubili znameniti kamen na grajskem obzidju. Sledi raziskovanje mesta Cork, leta 2005 evropska kulturne prestolnice. Pravijo, da je to idealno mesto za pohajkovanje. Veliko časa ne bo, malo pa že! Sledi vožnja v smeri Dublina. Prenočevanje.

6. DAN, DUBLIN
zajtrk, nočitev
Dan bomo preživeli v Živahnem Dublinu. Ogled Trinity College (Kolidž sv. Trojice), kjer hranijo dragoceno in, nekateri pravijo, najlepšo knjigo na svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Možnost obiska muzejske zbirke in degustacija najbolj znanega irskega piva Guiness. Nekaj prostega časa v mestu. Nočitev.

7. DAN, DUBLIN – MANCHESTER
Zajtrk, nočitev
Še zadnji ogledi mesta: Trinity College (Kolidž sv. Trojice), kjer hranijo dragoceno in, nekateri pravijo, najlepšo knjigo na svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Popoldan vkrcanje na trajekt in vožnja do pristanišča v Hollyheadu ter naprej proti Liverpoolu. Namestitev v hotelu in nočitev.

8. DAN, MANCHESTER - LJUBLJANA
Zajtrk
Zgodnja vožnja na letališče v Manchestru in polet v Ljubljano.


ODHODI IN CENA POTOVANJA:

27.10.2018, cena 1298,00 eur

CENA VKLJUČUJE:letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, štiri nočitve z zajtrki in tri polpenzione v hotelih 3*, avtobusne prevoze po Irski, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.

DOPLAČILA IN POPUSTI:POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 15%

DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: za manjšo skupino med 30 in 40 potniki 40€, med 20 in 30 potniki 80€, zavarovanje rizika odpovedi.

DOPLAČILA PO ŽELJI NA POTI: dodatni izle - ti ali večerne prireditve, vstopnine po izbiri, po muzeju oz galeriji (Trinity College, Book of Kel - ls, grad);ogled in degustacija piva ter viskija s spremstvom vodnika

POMEMBNO: 

triposteljne sobe na vprašanje - v večini primerov so dvoposteljne z dodatnim leži - ščem.
Programi se lahko izvedejo v obratnem vrstnem redu. Polet je predviden iz Ljubljane na Manchester. V primeru spremembe in morebitnega poleta s katerega od bližnjih letališč (Benetke, Dunaj) je prevoz za doplačilo. 

Splošni pogoji so sestavni del programa!

OoPAL

REZERVIRAJ