s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 27. oktober 2018 REZERVIRAJ

PRAGA IN MINI KRIŽARJENJE- 2 DNI

OGLED VSEH NAJLEPŠIH ZNAMENITOSTI PRAGE, MINI KRIŽARJENJE PO REKI VLTAVI...

PROGRAM

1. DAN
SLOVENIJA - PRAGA
Nočitev
Odhod iz Slovenije v zgodnjih nočnih/jutranjih urah. Dopoldanski prihod v češko prestolnico in vožnja skozi mestno četrt Višehrad, mimo narodnega muzeja in državne opere do Hradčanov, stare grajske četrti z mnogimi zgodovinsko pomembnimi zgradbami. Sprehodili se bomo mimo zakladnice Lorete na največji grajski kompleks na svetu, znameniti Praški grad (ogled ob doplačilu), kjer se nahajata Zlata ulička in najmogočnejša cerkev v državi, katedrala svetega Vida, Vaclava in Vojteha. Nadaljevali bomo preko Male strani na kamniti Karlov most, ki ga krasi kar 30 baročnih kipov. Sledi nekaj prostega časa za uživanje v vrvežu mesta. Pozno popoldne nastanitev v hotelu. Zvečer predlagamo večerjo v kateri izmed praških pivnic ali druženje v živahnem mestnem središču.

2. DAN
PRAGA - SLOVENIJA
Zajtrk
Dopoldne se bomo ustavili pri mojstrovini našega Jožeta Plečnika, cerkvi svetega srca Jezusovega, nato pa obiskali židovsko četrt z najbolje ohranjenim pokopališčem, na katerem je kar 12.000 nagrobnih kamnov. Sledi obisk Staromestnega trga, srca stare Prage. Ustavili se bomo pred staro mestno hišo, kjer bomo na astronomski uri opazovali mimohod apostolov, ter spoznali še Karlovo univerzo, najstarejšo v srednji Evropi. Nadaljevali bomo na vedno živahni Vaclavski trg, kjer bo prosti čas za sprehode ali pokušino dobrega češkega piva v enem od lokalov. Priporočamo mini križarjenje s kosilom po reki Vltavi, med katerim bomo lahko občudovali elegantne mostove, rečne otoke in pravljično lepe stavbe na obrežju. V popoldanskih urah povratek proti Sloveniji. Prihod v poznih večernih urah.


CENA POTOVANJA: 109,00 EUR

CENA VKLJUČUJE:avtobusne prevoze po programu, nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacija izleta

ODHODI: 27.10,- skoraj zagotovljeno , cena 109,00
        29.10.- skoraj zagotovljeno , cena 109,00
        03.11 - CENA V TEM TERMINU 99,00 €
        

NAJMANJŠE ŠT. POTNIKOV: 45

DOPLAČILA IN POPUSTI:
POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%
DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 17 €.
MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 20 €/noč  po osebi.
MOŽNA DOPLAČILA na poti: večerja v pivnici 20 €, mini križarjenje po Vltavi s kosilom 20 €, Praški grad (mala tura) 250 CZK, (cene so informativne in se lahko spremenijo).

Splošni pogoji so sestavni del programa!
OoPAL

REZERVIRAJ