s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 25. oktober 2018 REZERVIRAJ

BISERI ALZACIJE

Bogata kulturna dediščina Strasbourga.Idilična četrt La petite France.Colmar, tipično alzaško mesto,obdano z vinogradi.ZA PRIJAVO DVEH OSEB DO 15.10.2018 20 € POPUSTA!

Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–STARSBOURG nočna vožnja
V Alzacijo se bomo odpravili v večernih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom nas bo čez Avstrijo in Nemčijo uspavano bližala Strasbourgu

2. dan: STRASBOURG nočitev
Po prihodu se bomo z avtobusnim panoramskim ogledom spoznali z mestom. V novem delu se ponaša z mnogimi zgradbami Evropske unije, v starem delu, ki nas bo popolnoma očaral, pa je ohranil bogato kulturno dediščino. Občudovali bomo stolnico, kar tri stoletja nastajajočo stvaritev srednjeveškega stavbarstva. Uživali bomo na sprehodu po idilični četrti La petite France – nekdanji obrtniški četrti. Toda že nekaj ulic proč bomo zašli med stavbe ob ulici Grand Rue, do rotovža in v francosko zaznamovano 18. stoletje. Med ogledi bo tudi dovolj časa za osvežitev. Odpeljali se bomo do hotela in nastanili v sobah. Nočitev.

3. dan: SELESTAT–COLMAR zajtrk, nočitev
Po zajtrku bo sledil izlet do srednjeveškega mesteca Selestat, ki je bogato z renesančno profano arhitekturo in se ponaša z znano humanistično knjižnico. Pot bomo nadaljevali v Colmar, tipično alzaško mesto obdano z vinogradi in Vogezi, ki je središče pridelave alzaških vin. Po ogledu bo sledila pokušina dobre kapljice v eni od mnogih vinskih kleti. Vrnili se bomo proti Strasbourgu, do hotela. Nočitev.

4. dan: STRASBOURG–SLOVENIJA zajtrk
Po zajtrku se bomo še sprehodili po mestnih ulicah in si morda še ogledali katerega izmed muzejev oziroma se popeljali z ladjico po rečnih kanalih. Predvidoma v opoldanskih urah se bomo odpravili proti domu. Na poti bodo še krajši postanki za osvežitev. Prihod je predviden v kasnejših večernih urah


ODHODI:25.10.2018

ZA PRIJAVO DVEH OSEB DO 15.10.2018 20 € POPUSTA!

CENA:pri udeležbi 40 oseb 185 €
     pri udeležbi 30 oseb 205 €
     pri udeležbi 20 oseb 230 €

CENA VKLJUČUJE: Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu **lux/***, 2 x nočitev z zajtrkom, 1 x vinska degustacija, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja.

Rezervacija sedežev
•v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
•v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Dodatne informacije
•Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
•najmanjše število potnikov: 20
•doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine 3–10 € po muzeju, večerja 20 €
•obvezno doplačilo: lokalno-mestna turistična pristojbina
•popust: 10% za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima

Splošni pogoji so sestavi del programa!

OoICA

REZERVIRAJ