s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 10. marec 2018 REZERVIRAJ

BUDIMPEŠTA OB DNEVU ŽENA

Praznično v dvoje. Prestolnica sosednje Madžarske ponuja obilico imenitnih doživetij. Obiskali bomo mestne znamenitosti in si privoščili večer v Čardi...

Odhod: 10 marec 2018

Program potovanja:
1. dan: SLOVENIJA - BUDIMPEŠTA: Odhod avtobusa ob 6.00 uri. Vožnja proti Lendavi in nadlaje ob južni strani Blatnega jezera mimo Siofoka proti madžarski prestolnici – Budimpešti, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Reka Donava deli mesto na dva dela: mlajši Budim in starejšo, ravninsko Pešto. Najprej se bomo odpravili do Cittadelle, nekdanje trdnjave, kjer se bomo prepustili krasnemu razgledu na mesto. Zatem se bomo preko Elizabetinega mostu podali v osrčje madžarske prestolnice. Panoramsko se bomo peljali skozi mesto in si ogledali:stadion NEP, trg Junakov, Štefanovo cerkev, opero, parlament, verižni most. Da boste začutili pravi mestni utrip se bomo sprehodili še po glavni mestni ulici – Vaci. Popoldne sledi nastanitev v hotelu in čas za osvežitev. Zvečer po želji večerja v čardi z glasbo in folklornim programom. Nočitev v hotelu.

2.dan: BUDIMPEŠTA - SLOVENIJA: Po zajtrku se bomo povzpeli še na Ribiško trdnjavo iz katere se nudi krasen razgled nad celim mestom, po želji pa bomo vstopili pa bomo tudi v prečudovito Matjaževo ali kronsko cerkev. Nato se bomo po želji še z ladjico popeljali po reki Donavi in mesto doživeli še z druge perspektive. Še nekaj prostega časa. Sledi odhod iz Budimpešte. Vožnja do Blatnega jezera in nadalje proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA: 75 EUR pri udeležbi najmanj 40 oseb

CENA VKLJUČUJE:
-  avtobusni prevoz, cestnine, parkirnine
-  1x nočitev in zajtrk v hotelu 3* v dvoposteljni sobi
-  vstopnino v Štefanovo cerkev v središču mesta
-  vse oglede zunanjosti po programu
-  vodenje in organizacijo potovanja
-  osnovno nezgodno zavarovanje in DDV


DOPLAČILA PO ŽELJI:

-  enoposteljna soba 25 EUR
-  riziko odpovedi 4,45%
-  večerja v čardi z glasbo in folklornim programom 25 EUR
-  vožnja z ladjico po reki Donavi 10 EUR/osebo

ooPoz
Splošni pogoji so sestavni del programa!


REZERVIRAJ