s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 3. marec 2018
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

Cvetlični sejem "Ortogiardino" in botanični vrt Padova

Vabljeni na tradicionalno pomladansko srečanje s tisočerimi ljubitelji cvetja, okrasnih rastlin in vrtov. Doživite najstarejši botanični vrt v Evropi - v Padovi!

Odhoda:
3.3. (ZAGOTOVLJEN), 10.3. 2018 (PRIJAVE ODPRTE !)

PROGRAM IZLETA:
1. dan: SLOVENIJA–PORDENONE–TREVISO–PADOVA
V Benečijo bomo zjutraj pohiteli, da v Pordenone med prvimi vstopimo na 40. Orto Giardino. Cvetlični in vrtnarski sejem bo postregel z idejami za spomladansko ureditev vrta ali balkona, nakupili bomo lahko tudi čebulice, sadike in kak nov vrtnarski pripomoček. S sejmišča bomo potegnili v Treviso, ki kot 'male Benetke' vabi ob reko Sila in njene ulične kanale. Skočili bomo do mestne hiše, cerkve San Nicolo in stolnice z deli Tiziana in drugih mojstrov. Cararessi in druge palače nas bodo pozdravile s freskami na pročeljih in senčnimi stebrišči, nato pa si bomo vzeli nekaj časa vsak zase in se odpeljali proti Padovi.
(večerja, nočitev)

2. dan: PADOVA–SLOVENIJA
Po zajtrku se bomo lotili Padove za odlično ohranjenim  obzidjem, kjer še danes utripa univerzitetni duh, po katerem je mesto slovelo v srednjeveški Evropi. Prevzeli nas bodo pročelje regionalne palače in umetnine Andrea Mantegne v cerkvi eremitov. Sprehodili se bomo med kipi parka na trgu Prato della Valle in pod kupole bazilike Sv. Antona Padovanskega, ki jo na konju straži vojskovodja Gattamelato izpod rok kiparja Donatella. Prizorišče bo kot nalašč za espresso, nato pa bomo poiskali izjemen Botanični vrt Padova, ustanovljen davnega leta 1545 in pred dvema desetletjema vpisan na seznam UNESCO – čudovit sprehod v botanično preteklost, za slovo pred povratkom domov.

CENA:
139 € pri udeležbi 45 oseb
159 € pri udeležbi 35 oseb

CENA VKLJUČUJE:
prevoz z udobnim turističnim avtobusom,nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu *** 1 x polpenzion,vstopnina za sejem Orto Giardino, vstopnina za botanični vrt Padova, vodenje vodniak v Slovenskem jeziku, organizacija potovanja,osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, DDV.

Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo

SEDEŽ v zadnji vrsti: -10 € na osebo!


Dodatne informacije

Odhodi iz:
Maribora, Celja in Ljubljane


Najmanjše število potnikov: 35


Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, morebitne vstopnine

Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina

Popust: 10% za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima


Rezervirajte zdaj!


oOica

Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja


REZERVIRAJ