s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 11. november 2017 REZERVIRAJ

CESARSKO MESTO DUNAJ IN TORTICA SACHER

Imenitno potepanje po mestu zgodovinskih in umetnostnih zakladov, kjer nas tradicija mogočne prestolnice spremlja na vsakem koraku.

Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–DUNAJ nočitev
Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Šentilja v Avstrijo. Po prihodu na Dunaj bomo nadaljevali pot v središče mesta, ki ima izredno veliko umetnostnih zakladov, ljubeznivo prebivalstvo,kulturno ozračje, v katerem najdejo nov dom slikarji in glasbeniki mnogih dežel. Sprehodili se bomo po mestnem središču, mimo grobnice Habsburžanov (ogled je po želji, z doplačilom), mogočne stolnice sv. Štefana, čez Graben mimo kužnega znamenja, dvorca Hofburg, videli bomo Špansko jahalno šolo, v kateri se šolajo lipicanci.Še prosti čas za samostojni potep in individualna odkrivanja,nato pa vožnja do hotela, nastanitev, možnost obiska večernega koncerta. Nočitev.

2. dan: DUNAJ–SLOVENIJA zajtrk
Po zajtrku se bomo še nekoliko zadržali v mestnem središču z ogledom znamenitosti. Ustavili se bomo priznani Hundertwasserjevi hiši. Glede na dogovor si boste lahko ogledali še katerega od zanimivih muzejev in trenutnih razstav ali pa se posladkali z okusno Sacher tortico. Popoldan bomo preživeli pri palači Schönbrunn. Sprehodili se bomo po prostranem parku in si glede na dogovor ogledali cesarske sobane. V poznih popoldanskih urah se bomo usmerili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

 
Odhodi: 
28.10.2017
11.11.2017

Vstopna mesta: Ljubljana, Celje, Maribor

Cena: - ob prijavi najmanj 45 oseb 99,00 Eur
      - ob prijavi najmanj 35 oseb 114,00 Eur

Cena vključuje:
Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x nočitev z zajtrkom, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija izleta.

Popusti: - 20,00 Eur za dve osebi za rezervacijo 30 dni pred  
           odhodom
         - 10,00 Eur za osebo za sedež v zadnji vrsti
         - 10% do 12 let v sobi z dvema odraslima

Obvezna doplačila: turistična taksa
Doplačila po želji: - enposteljna soba 25,00 Eur po osebi
                    - vstopnine cca 15-20 Eur

Najmanjše število potnikov: 35

ooICA
Splošni pogoji so sestavni del programa!

REZERVIRAJ