s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 28. oktober 2017
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

Cinque Terre - pet pravljičnih vasi

Potep med pravljične vasice, strnjene med obalo Ligurijskega morja, ogled Parme - mesta z odlično hrano in čudovito operno hišo, ogled mest Lucca in Mantova, panoramski vožnji z ladjo in vlakom vključeni v ceno

Odhodi:  

28.10.2017- zagotovljen odhod

29.10.2017- zagotovljen odhod

04.11.2017

Program potovanja:
1. DAN
SLOVENIJA - BOLOGNA - LUCCA
Večerja, nočitev
Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do Bologne. Ogled najpomembnejših znamenitosti prestolnice dežele Emilija Romanja: Piazza Maggiore in Piazza del Nettuno, kjer stojijo Neptunov vodnjak, srednjeveška palača Palazzo Comunale in cerkev San Petronio - ena največjih gotskih cerkva v Italiji. Sledil bo ogled mestnega jedra v Lucci: cerkev Sv. Mihaela, stolnica Sv. Martina, ostanki rimskega amfiteatra, ... Nastanitev v okolici.


2. DAN
CINQUE TERRE
Zajtrk, večerja, nočitev
Vožnja do La Spezie, od koder bomo odpluli na izlet v znamenite Cinque Terre. Ime so dobile po petih slikovitih ribiških vasicah, ki ležijo vzdolž neokrnjene obale. Področje obkrožajo gore porasle z vinogradi, zato se tod ponašajo z vinom znanim po vsem svetu. Vasice pa so prav zaradi težke dostopnosti ohranile svojo nedotaknjenost, slikovitost in neobičajno arhitekturo. V dveh vaseh je predviden daljši postanek. Ob doplačilu bomo poizkusili izvrstna vina in jedi. Popoldanski povratek z vlakom. Vrnitev v hotel.

3. DAN
PARMA - MANTOVA - SLOVENIJA
Zajtrk
Vožnja do Parme, mesta, ki mu pravijo spomenik dobremu življenju. Mesto slovi po odlični operni hiši, hrani, elegantnih kavarnah in trgovinah. Naslednji postanek bo v Mantovi, s čudovitim srednjeveškim jedrom, ki ga obdajajo jezera. Pozen nočni prihod v Slovenijo.

Cena: 209,00 € (pri najmanj 45 plačanih potnikih)

Cena vključuje:
Avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede po programu, izlet v Cinque Terre - odhod z ladjo in vrnitev z vlakom, dva polpenziona v hotelu 3*, stroške spremstva in organizacije potovanja.


POPUST: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima: -15%

DOPLAČILO: Pri manj kot 45 potnikov in minimalno 35 potnikov 20 €; turistična taksa v hotelu pribl. 2 €/noč.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 49 €, zavarovanje rizika odpovedi 4,045% od vrednosti aranžmaja

ooPal

Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja


REZERVIRAJ