s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  ponedeljek, 30. oktober 2017 REZERVIRAJ

Rim express

Rim je mesto, ki vedno znova privablja in navdušuje obiskovalce. Večno mesto, velika zakladnica umetnosti in kulture.Preplet med krščanstvom, antiko in sodobnostjo.

Program potovanja:

1. dan: SLOVENIJA – ITALIJA nočna vožnja
Odhod v večernih urah. Z udobnim turističnim avtobusom se bomo odpeljali čez Fernetiče mimo Benetk, Bologne proti Toskani, kjer raznoliki Apenini in srednjeveške Citadele razkazujejo svoje čare. Vožnjo bomo nadaljevali v smeri Lacija vse do Rima.

2. dan: RIM  večerja, nočitev
V jutranjih urah bomo prispeli v »večno mesto«.  Kar hitro nas bo prevzel vrvež v italijanski prestolnici. Ustavimo se v antičnem Rimu in si ogledamo znamenitosti:  Koloseja, cerkve sv. Petra v verigah, Beneškega trga ter se povzpeli na Kapitol, od koder je lep razgled na Forum Romanum. Sprehod nadaljujemo do Angelskega gradu, od koder se ponudi izjem razgled proti trgu sv. Petra. Popoldanske urice pa bomo preživeli na rimskih trgih. Ustavili se bomo na Trgu Navona, kjer bomo občudovali najlepši Berninijev vodnjak, Pantheon, Fontano di Trevi, Španske stopnice ...  med ogledi bo dovolj časa za osvežitev, dobro kavico in vsekakor doživljanje rimskega utripa. V zgodnjih večernih urah se bomo odpravili do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

3. dan: RIM – SLOVENIJA zajtrk
Po zajtrku bomo spet odkrivali rimske znamenitosti. Ustavili se bomo pri cerkvi sv. Pavla zunaj obzidja. Po ogledu bomo pot nadaljevali  krščanskih katakomb. Po želji ogled in nakup spominkov.  In že smo ob izjemni cerkvi Marije Snežne. Še nekaj prostega časa za osvežitev, slovo Rimu in vožnja čez italijanske pokrajine proti Sloveniji. Na poti krajši postanki za osvežitev.  Predviden prihod v poznejših večernih urah.

Odhodi: 30.10.

Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana

Cena vključuje
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, vožnja z metrojem, vodenje in organizacija izleta.

Cena velja glede na število prijavljenih oseb:

pri udeležbi 45 oseb 140 €
pri udeležbi 35 oseb 160 €POSEBNI POPUSTI:
10 € popusta po osebi za sedež v zadnji vrsti
-20 € za dve osebi za rezervacije do 30 dni pred odhodom


Najmanjše število potnikov: 35

Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine na izletu pribl. 40 €

Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima

Obvezna doplačila: turistična lokalna mestna pristojbina

Splošni pogoji se sestavni del programa!

REZERVIRAJ