s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 28. oktober 2017 REZERVIRAJ

Munchen in zgodba znamke BMW

Zanimiv enodnevni izlet za ljubitelje tehnike, avtomobilov in piva! Bavarska prestolnica je tudi sicer zelo živahno turistično mesto.

PROGRAM IZLETA:

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Z udobnim turističnim avtobusom se bomo odpeljali v Avstrijo in po avtocesti mimo Salzburga v smeri Munchna. Po prihodu v bavarsko prestolnico se bomo ustavili ob Olimpijskem parku. Možnost sprehoda, po želji vzpon na Olimpijski stolp, odkoder se ponuja čudovit razgled. 

Dovolj bo časa za obisk muzeja BMW, kjer se predstavljajo motorji in avtomobili te bavarske tovarne in BMW WELT - stavbe za prevzem novih vozil in promocijske dvorane BMW. 

Po ogledu sledi ogled znamenitosti po mestnem jedru in potepanje do Marijinega trga. Ogledali si bomo mogočni rotovž, stolnico, Mihaelovo cerkev ... Nato boste lahko izkoristili čas za osvežitev,individualen potep oziroma si boste privoščili pravo bavarsko klobasico in vrček piva v eni izmed bližnjih pivnic, ki so tako značilne za Bavarsko prestolnico. V poznih popoldanskih urah se bomo odpeljali proti Sloveniji. Predviden prihod v poznejših večernih urah.

Cena: 

42 € pri udeležbi 45 oseb 

50 € pri udeležbi 35 oseb 

Odhodi: 26.8., 28.10.2017

Cena vključuje: Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo izleta.

Doplačila po želji: morebitne vstopnine - muzej BMW, BMW Welt, panoramski stolp...

Vstopna mesta:

MARIBOR, Mlinska ulica, AP, zunaj ob 04.00 

CELJE, Parkirišče Dvorane Zlatorog ob 04.45 

LJUBLJANA, Parkirišče Dolgi most – Vič ob 5.50


Splošni pogoji so sestavni del programa

REZERVIRAJ