s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 16. marec 2018
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

ŽENEVSKI AVTOSALON, MILANO IN DIRKALIŠČE MONZA

Na malo katerem salonu na svetu, je prisotnih toliko avtomobilskih strasti, kot na najpomembnejšem evropskem spomladanskem salonu v Švicarskem mestu Ženeva! V letu 2018 odpira vrata že 88 leto....

Pridružite se nam tudi v letu 2018 in skupaj z nami obiščite osrednji avtomobilistični dogodek, kjer boste lahko v živo doživeli številne novosti iz sveta avtomobilske industrije, ob tem pa se sprehodili skozi zgodovino dirkaškega športa v Monzi.

Program potovanja:

1.dan: SLOVENIJA – MILANO večerja, nočitev

Odhod v zgodnjih jutranjih urah.  Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Italije.  Potovanje se nadaljuje  mimo Benetk, Gardskega jezera vse do Milana. V mestu bolj malo poznajo sladko življenje, tako imenovano »dolce vita«. Živahna, delovna italijanska prestolnica mode je danes uspešno in poslovno mesto. A kljub temu se ponaša s številnimi znamenitostmi. Ustavili se bomo ob mogočni katedrali, ki je največja gotska stavba v Italiji, pot nas bo vodila do Teatro della Scala – znamenite milanske operne hiše ... Po ogledih in osvežitvi se naša vožnja nadaljuje proti Aosti, do kraja nastanitve. Namestitev v hotelu, večerja, nočitev.

2.dan: ŽENEVA - OGLED MEDNARODNEGA AVTOMOBILSKEGA SALONA zajtrk, večerja, nočitev

Po zajtrku nadaljujemo s potovanjem proti Švici, do Ženeve, kjer si po prihodu ogledamo  že 88. mednarodni AVTO SALON. Sledi čas namenjen za obisk in ogled salona, predvidoma do 17.00 ure. V popoldanskih urah še informativni ogled Ženeve in že se vračamo do hotela. Večerja, nočitev.

3.dan: MONZA in sloviti Muzej hitrosti – SLOVENIJA zajtrk

Po zajtrku nadaljujemo z vožnjo do Monze – mesta, ki je bilo v srednjem veku pomembno kulturno središče. Sprehod po mestnem jedru in že se zapeljemo proti dirkališču FORMULE 1. Po želji morda ogled MUZEJA HITROSTI. Po ogledu in osvežitvi pa se naša vožnja nadaljuje proti Sloveniji. Na poti krajši postanki za osvežitev. Predviden prihod v  večernih urah.

Cena:
225 € pri udeležbi 45 oseb 
245 € pri udeležbi 35 oseb

Cena vključuje:
Prevoz z udobnim turističnim avtobusom po programu potovanja, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu *** na osnovi 2 x polpenzion (zajtrk, nočitev, večerja), vstopnino za ogled avtosalona Ženeva 2018, zunanje oglede po programu (Milano, Ženeva, Monza), vodenje vodnika v Slov. jeziku, stroške organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, DDV.


Dodatne informacije:

Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana 

Najmanjše število potnikov: 35

Doplačila po želji:
Enoposteljna soba 50 €,
Muzej hitrosti Monza 5 €,
Morebitne druge vstopnine

Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina - na licu mesta!

Popust: 10% za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima

ooICa

Splošni pogoji so sestavni del programa!
REZERVIRAJ