s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 15. marec 2018 REZERVIRAJ

SMUČANJE JAHORINA-BJELAŠNICA 2018

Avtobusni prevoz iz Maribora, 3 polpenzioni v odličnem hotelu Hollywood **** na Ilidži, ter obilica dobre zabave na olimpijskih planinah Sarajeva - ob spremljavi čevapčičev, baklave in Vučkota.

Odhod: 15.3.(SONČNA SMUČARIJA) 2018

Program:

1. dan:  SLOVENIJA – SARAJEVO IN OGLEDI PRESTOLNICE BIH 

Odhod avtobusa ob 04.00 uri in vožnja v smeri Zagreba, Slavonskega Broda, ter prestop meje z Bosno in Hercegovino. Nadaljevanje poti s postankom za osvežitev proti Sarajevu. Prihod v Sarajevo v prvih popoldanskih urah. Najprej se podamo v hotel Hoolywood, kjer se bomo nastanili in si privoščili kratko osvežitev, nato pa se podamo na kratko panoramsko vožnjo skozi mesto, ter na voden ogled slikovite bosanske prestolnice. Z obveznim lokalnim vodnikom si bomo ta dan ogledali mestne znamenitosti ko so: mestna hiša (Gradska vječnica), ki gosti tudi Narodno in univerzitetno knjižnico. Podali se bomo na sprehod po sloviti trgovski četrti Baščaršija, se ustavili na ogledu Gazi Husrev – begove džamije iz 16. stoletja, Careve džamije s kupolasto streho in arkadnim dvoriščem, pokrite tržnice, pa stare pravoslavna cerkve in nato še katoliške katedrale Svetega srca, ki se nahaja na sami glavni trgovski ulici. Nato pa sledi prosti čas za individualno potepanje po stari  Baščaršiji med trgovinicami s spominki in drugimi predmeti iz lesa, bakra, usnja.... Večerja v hotelu. Prosto, nočitev.

2. dan: SMUČANJE NA OLIMPIJSKI JAHORINI 

Zajtrk v hotelu. Prijetno spočiti se torej danes podamo na smučanje na planini Jahorini.  Ves dan bo na voljo za smučanje na progah zimskošportnega centra Jahorina, kjer vas čaka okoli 20 km urejenih smučarskih prog, obilica dobrih gostinskih lokalov in možnosti za druženje in sprostitev. Predvidoma ob 16.30 uri sledi povratek z avtobusom do hotela v Sarajevu. Večerja. Možnost večernega obiska mestnega središča oziroma kakšnega od pub-ov, sarajevske pivnice, diskotek, lahko pa se sproščate v hotelskem bazenu in savnah. Nočitev.

3 dan: SMUČANJE NA PLANINI BJELAŠNICA

Zajtrk v hotelu. Jutranji prevoz na smučišče in ves dan prosto za smučanje na progah zimskošportnega centra BJELAŠNICA in do tamkajšnjih smučarskih prog, ki se nahajajo nad platojem Babin Do. Povratek bo urejen ob dogovorjeni uri. Večerja v hotelu, nočitev.

4. dan: SMUČANJE NA PLANINI JAHORINA/BJELAŠNICA - POVRATEK PROTI SLOVENIJI 

Zajtrk v hotelu in priprava osebne prtljage za prevoz. Jutranji prevoz proti planini Jahorini. Po prihodu ves dan prosto za smučanje na progah zimskošportnega centra Jahorina. /Potniki, ki bodo želeli na Bjelašnico lahko koristijo prevoz organiziran v hotelu. Cena 5,€ /osebo. Okoli 16.00 ure se bomo zbrali pri avtobusu na smučišču Jahorina, nato vožnja skozi mesto do hotela, kjer se nam pridružijo še smučarji iz Bjelašnioce. Nato sledi pot proti Sloveniji. Mimo Zenice, Slavonskega Broda in Zagreba nadaljujemo pot v Maribor, kjer se poslovimo v poznih nočnih urah.

Cena:  

159.00 € /osebo pri najmanj 45 potnikih v  avtobusu 

168.00 € /osebo pri najmanj 40 potnikih v  avtobusu 

178.00 € /osebo pri najmanj 35 potnikih v  avtobusu 

Cena vključuje: Prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, nastanitev v hotelu 4**** v dvoposteljni sobi na osnovi 3 polpenzionov (samopostrežni zajtrk in večerja), stroške organizacije, spremstvo in asistenco predstavnika agencije, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, voden ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom.

Doplačilo ob prijavi: enoposteljna soba  60 €

Zavarovanje rizika odpovedi: 4,54% od cene potovanja – ob prijavi in po želji posameznika

Doplačilo za smučarske vozovnice:

Cena dnevne vozovnice okoli 20 € /21 €. Plačilo na blagajni smučarskih centrov Jahorina in Bjelašnica.

Popust za otroke:

OTROCI 2 - 6 LET V SOBI S STARŠEMA:  45 € 
popusta /otroka


OTROCI
7 - 12 LET V SOBI S STAREMA:  20 €
popusta/otroka

Vstopna mesta: 

Maribor, AP Mlinska (zunanja stran)  ob 04.00 uri

Ptuj, Železniška postaja ob 04.30


Prijave: klicni center Večer Tours - do zasedbe prostih mest

Splošni pogoji so sestavni del programa


REZERVIRAJ