s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  ponedeljek, 7. junij 2021 REZERVIRAJ

SANJSKA SARDINIJA 2021 - 9 ali 10 dni

​Aktivni klub in počitnice na Sardiniji. Privoščite si popolne počitnice na čudoviti Sardiniji, ki jo nekateri imenujejo tudi »evropski Maldivi«. Program počitnic in turističnih ogledov je med gosti sprejet odlično!

SANJSKA SARDINIJA 2021

9 ali 10 dnevni program aktivnih počitnic. Avtobus in ladja, 6 ali 7 polpenzionov v hotelu.                                            

Termin:      07.06.- 15.06.2021 - 9 DNI
​             20.09.- 29.09.2021 - 10 DNI


HIT LETA 2015, 2016,2017, 2018,2019..                   

         
​Aktivni klub in počitnice na Sardiniji. Privoščite si popolne počitnice na čudoviti Sardiniji, ki jo nekateri imenujejo tudi »evropski Maldivi«. Program počitnic in turističnih ogledov je med gosti sprejet odlično!PROGRAM:

1.DAN: Odhod avtobusa v opoldanskih urah in vožnja proti Italiji mimo Benetk, Firenc do pristaniškega mesta Livorno (559 km), kjer se bomo vkrcali na trajekt in sledi nočna vožnja na Sardinijo.

2.DAN: Pristanek trajekta ob 07.00 uri zjutraj na prelepem otoku. Vožnja do Golfa Aranci in postanek za ogled in nakup tradicionalnega kruha in peciva. Sprehod po Rivi. Nadaljevanje vožnje po Costa Smeraldi, ogled Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji, ki ga je zasnoval princ Karim Aga Khan) in prosto za jutranjo kavico. Vožnjo bomo nadaljevali do Baia Sardinija, kjer si bomo ogledali mogočno trdnjavo na Phi beach, ki je sedaj ena izmed najelitnejših diskotek na otoku. Nadaljevanje vožnje do hotela. Prosto oziroma raziskovanje turističnega kompleksa. Večerja in nočitev.

3.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) odhoda do Capo d'Orso, kjer si bomo ogledali znamenitost, gigantsko skalo v obliki medveda. Pot bomo nadaljevali do S.Teresa di Gallura in nadaljevali vožnjo proti naj severnejšemu delu Sardinije Capo Testa (kopanje). Pohod do Valle di Luna in ogled rimljanskega kamnoloma. Dolina Valle di Luna je posebna tudi zaradi ljudi, ki živijo v naravi brez elektrike in drugih pripomočkov v zavetju mogočnih skal, kjer so si uredili svoja bivališča. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

4.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Prosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) odhod proti mestu Palau in odhod z ladjo v nacionalni park La Maddalena, ki je bil ustanovljen 4.1.1994 in obsega 180 km obale. Vožnja do otokov Spargi (costa corsara), S.Maria (costa S.Maria) kopanje, malica, ogled mesta La Maddalena. Povratek v hotel okoli 18.00 ure. Večerja in nočitev.

5.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) izleta na drugo stran otoka (Alghero) eno najbolj živahnih sardinskih letovišč. Še danes so vidne ponosne katalonske korenine. Sprehod za srednjeveškim obzidjem nam bo razodel mestne skrivnosti. Nadaljevanje vožnje do Capo Caccia in ogled Neptunove jame (668 stopnic vklesanih v mogočne klife) ena najlepših morskih jam v Sredozemlju. Vožnja proti Sassariju in ogled Basilica della Santissima Trinità di Saccargia, ki je bila zgrajena 1116 leta ter je ena izmed najlepših bazilik tistega časa. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

6.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) odhod na severno stran otoka in ogled čudovitega srednjeveškega mesteca Castelsardo. Sprehod do impozantnega dvorca na vrhu mestnega hriba s katerega se razdaja čudovit pogled na vijugaste uličice in pisane hiške. Pot bomo nadaljevali do skale v obliki slona (Roccia dell elefante) in do Castedoria terme, si ogledali naravni vrelec v reki Coghinas (možnost kopanja), povratek v hotel. Večerja in nočitev

7.DAN. Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku Prosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) ogleda Tombe del Gianti (grobnice velikanov) ter vasi Nuraghi La Prisgiona (te skrivnostne stavbe vidite povsod - na gričih, ob cestah, in napol skrite v goščavi - posamično ali v skupinah. Večina jih je stožčaste oblike, z okroglo obokano notranjostjo, s hodniki in stopnišči. Niti dva nista enaka. Nekateri so bili namenjeni bivanju, drugi pa so bili obrambne utrdbe). Ogled najboljše vinarije Surau in povratek. Večerja in nočitev.

8.DAN: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku Prosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) ogleda Cala Gonone in vožnja z ladjico do Grotta del Bue Marino, kjer si bomo ogledali sobano sveč, sobano ogledal, sobano orgel in sobano tjulnjev. Po ogledu bomo pot nadaljevali do Cala Luna, idilično plažo nedaleč od jam. Prosto za kopanje v kristalno čistem morju. Vrnitev v Cala Gonone in odhod proti hotelu. Večerja in nočitev.

9.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto in še zadnje poležavanje na plaži. V popoldanskih urah odhod proti Olbi-i in vkrcanje na trajekt ter nočna plovba proti Livornu.

10.DAN: V jutranjih urah nadaljevanje vožnje iz Livorna proti Pisi, ki je eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest. V Pisi je začel svoj študij in znanstveno delo Galileo Galilei. Daljši postanek bo namenjen ogledu prelepega romanskega mesta, z znamenitimi spomeniki na Piazza del Duomo, ki ga imenujejo tudi TRG ČUDES s poševnim stolpom. Stolp se je zaradi peščenih temeljev začel nagibati skoraj od prvega dne gradnje (l.1173). Predviden prihod v Ljubljano, v poznih večernih urah.


CENA:
07.06.- 15.06.2021 / 9 DNI /  579,00 EUR

pri prijavi 40 potnikov in več


​20.09.- 29.09.2021 / 10 DNI / 589,00 EUR

pri prijavi 40 potnikov in več


CENA VKLJUČUJE: welcome drink, povratni avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom na relaciji Ljubljana–Livorno– Olbia–Cannigione–Olbia–Livorno–Pisa–Ljubljana, povratni prevoz s trajektom na relaciji Livorno, Olbia, Livorno, 6 ali 7-dnevno nastanitev v hotelu DEL BORGO ***, 6 ali 7-dnevni polpenzion v hotelu Del Borgo *** (samopostrežni zajtrk in strežena večerja, 3 hodi in 1/2 l vode), ogled Golfo Aranci, ogled Porto Cervo, ogled  Phi beach, ogled Piazza del Duomo, cestnine, dnevnice šoferja, parkirnine, check fee, animacijo, organizacijo, spremljevalca ter DDV.


DOPLAČILA:  
- Prijavnina 15,00 EUR
- Turistična taksa 3,50 na osebo na dan
-  Pri prijavi manj kot 40 potnikov in minimalno 30 potnikov + *20,00 EUR.


MOŽNA DOPLAČILA:
- enoposteljna soba      168,00 EUR na osebo
- 4-posteljna kabina      58,00 EUR na osebo
- 2-posteljna kabina      89,00 EUR na osebo
- Letalski sedeži /ladja  14,00 EUR na osebo

Riziko odpovedi    5% od vrednosti aranžmaja

Zavarovanje z asistenco v tujini 14,50 EUR (10 dni)

Cena vseh dodatnih lokalnih izletov (vstopnin) cca 180,00 EUR

Odhod iz Maribora ali Celja 18,00 EUR (minimalno 25 oseb)

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa - ogledate in preberete si jih lahko na tej povezavi. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika . Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

​*Opomba k ceni
Organizator lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

Odg.or.4ev

Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na spletni strani.
REZERVIRAJ