s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 24. april 2021 REZERVIRAJ

Črna gora in plantaža jagod v dolini Neretve - 4 dni

Prvomajsko potepanje po Črni Gori, kjer bomo uživali prve pomladanske dni na obali, nato pa se podamo na pravo plantažo sočnih jagod- v dolino reke Neretve.

ČRNA GORA IN PLANTAŽA JAGOD V DOLINI NERETVE - 4 DNI

Prvomajsko potepanje po Črni Gori, kjer bomo uživali prve pomladanske dni na obali, nato pa se podamo na pravo plantažo sočnih jagod- v dolino reke Neretve.

Odhodi 24.04.2021, 29.04.2021                            

PROGRAM POTOVANJA:

1. dan: SLOVENIJA–HRVAŠKA–HERCEG NOVI večerja, nočitev

V zgodnjih jutranjih urah nas bo pot vodila proti Hrvaški in naprej v smeri Splita in Dubrovnika do Črne gore. Predvidoma v opoldanskih urah bomo prispeli do mesta Herceg Novi, obsijanega s soncem in obdanega s cvetjem. Ščitijo ga visoke planine, ob njem se razprostira obala bokokotorskega zaliva. Mesto je že od nekdaj privlačilo umetnike in številne druge obiskovalce. Ogledali si bomo Sahat-kulo, Kanli-kulo, trdnjavo Spanjola, trdnjavo Forte-mare ... Čas bo tudi za osvežitev. Vožnja do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu.


2. dan: CETINJE–NJEGUŠI–KOTOR zajtrk, večerja

Dan bo namenjen zgodovini in kulinariki. Po zajtrku se bomo odpeljali v Cetinje, nekdanjo črnogorsko prestolnico. Ob doplačilu si boste lahko ogledali Palačo kralja Nikole in cetinjski samostan, kjer boste še bolje spoznali bogato zgodovino črnogorskega naroda. V rojstni vasici dinastije Petrović, Njeguši, si bomo privoščili degustacijo pršuta in se nato po lovčenskih serpentinah spustili do Kotorja. Sprehodili se bomo po mestu za obzidjem in si ogledali njegove posebnosti. Čas bo tudi za osvežitev, potem pa se bomo vrnili v hotel in doživetje pršuta nadgradili še z večerjo.


3. dan: BUDVA–NEUM zajtrk, večerja

Po zajtrku se bomo sprehodili po Budvi, mondenem črnogorskem letovišču. Sprehod v mestu za obzidjem nas bo vrnil v stare čase, mestna promenada pa ponudila moderne turistične poslastice. Čas bomo izkoristili za osvežitev in sprostitev. Predvidoma v opoldanskih urah pa bomo nadaljevali v smeri Neuma. Na poti bomo naredili postanek v Stonu, kjer se boste lahko povzpeli na obzidje in občudovali solna polja. Po kratki vožnji do hotela se bomo nastanili v sobah in povečerjali. Nočitev.


4. dan: DOLINA NERETVE IN PLANTAŽA JAGOD–SLOVENIJA zajtrk

Kalifornija ni daleč. Hrvaška, seveda. Delta Neretve jeseni vabi na sočne mandarine, v spomladanskem času pa na sladke jagode. Na plantaži se bomo poizkusili v obiranju jagod. Domačini nas bodo z lesenimi 'trupicami' popeljali po jezeru Kuti in nas pogostili z okusnim kosilom ter pijačo ob dalmatinskih melodijah, ki nas bodo zazibale v prijeten spanec med avtobusno vožnjo domov.Cene:
pri udeležbi 40 oseb 255 €
pri udeležbi 32 oseb 275 €
pri udeležbi 24 oseb 295 €

Cena vključuje:
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvo­posteljnih sobah v hotelu***, 3 x polpenzion, ogledi po programu, degustacija pršuta, program obiranje jagod (vključena ena košarica jagod 0,5 kg), kosilo, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja


Odhodi:Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto


Cenejše počitnice
- 40 € na rezervacijo dveh oseb do 31.1.
 -20 € na rezervacijo dveh oseb do 31.3.

Rezervacija sedežev
V 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
V zadnji vrsti: -10 € na osebo

Dodatne informacije:
Najmanjše število potnikov: 24  

Doplačilo po želji:
- enoposteljna soba 60 €, vstopnine

Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima  

Obvezno doplačilo:turistična lokalna mestna pristojbina 6 €


Odg.or.ICA.

Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja.REZERVIRAJ