s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 11. september 2021 REZERVIRAJ

OTOK VIS - klubske počitnice 2021

Simpatične klubske počitnice z organiziranim prevozom iz Slovenije in dnevno animacijo, na enem najlepših otokov Jadranskega morja. Vabljeni tudi v letu 2021! ​

OTOK VIS  - klubske počitnice 2021


Simpatične klubske počitnice z organiziranim prevozom iz Slovenije in dnevno animacijo, na enem najlepših otokov Jadranskega morja. Vabljeni tudi v letu 2021!


ODHOD: 11.09. - 18.09.2021

PROGRAM:

1.DAN: Namestitev v hotelu BIŠEVO. Hotel se nahaja tik ob peščeni plaži, od centra mesta Komiže oddaljen približno 100 m. Popoldne prosto, zvečer večerja v hotelu in nočitev.

2.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku izlet v notranjost otoka, ogled TITOVE ŠPILJE, kjer je v letu 1944 Tito uporabljal manjšo votlino kot svoje zavetišče, medtem, ko je v drugi večji zasedalo najvišje vodstvo nove Jugoslavije. V manjši votlini je imel Tito svojo pisalno mizo, stol in telefon, posebej izdolben prostor za posteljo ter prostor namenjen svojemu štirinožnemu prijatelju Tigru.. Po ogledu sledi vzpon na najvišjo točko na otoku—HUM ( 587 m). Pešpot Titova špilja - Hum in nazaj (cca. 1 uro hoje). Popoldan obisk kmečkega turizma (IZPOD PEKE - ob doplačilu). Večerja.

3.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku, možnost ogleda MODRE ŠPILJE (ob doplačilu), ki leži na vzhodnem delu otoka BIŠEVO v zalivu Balun. Prvi jo je opisal Ransonet, javnosti pa je dostopna od 1884, ko je bil narejen vhod iz zunanje strani. Ima dva vhoda: manjši, ki je bil narejen umetno in večji, skozi stropno odprtino. Iz stropne odprtine pada v jamo snop sončnih žarkov, ki se odbijajo od vode in ustvarjajo modro svetlobo. Jama je globoka med 3 in 20 metri. Po ogledu se bomo odpravili peš preko otoka v uvalo PORAT na eno izmed najlepših plaž, kjer bomo imeli kosilo. Prosto in kopanje. Vrnitev v Komižo v večernih urah. Večerja in nočitev.

4.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku odhod (pešpot cca. 2 uri hoje) na Stupište in ogled vojaške postojanke (ogled podzemnih rovov ter izhode na prve topovske linije, obvezna baterija). Po ogledu rovov degustacija na kmetiji Sviličič (sir, marmelada, ribja pašteta, vino, rakija, likerji - ob doplačilu). Dalmatinski večer in nočitev.

5.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do mesta Vis, kjer se bomo sprehodili po zanimivem antičnem mestu ter na obali popili kavico ali sok. Ogledali si bomo tudi  arheološki in zgodovinski muzej (ob doplačilu). Po ogledu Visa se bomo odpravili na čudovito plažo Stinivo, kjer bomo imeli tradicionalno viško kosilo in zabavo na plaži (ob doplačilu). Večerja.

6.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku vožnja z ladjo okoli otoka in ogled Stinive, Rukavca, Zelene špilje, Bodikovca, itd.(ob doplačilu). Ostali prosto. Večerja.

7.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje ). Zajtrk. Po zajtrku, ogled ostankov bolnišnice JNA (pešpot cca. 1,5 ure hoje) in izlet v notranjost otoka (PLISKO POLJE - letališče, Rukavac), prosto. Večerja.

8.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje ). Zajtrk. Po zajtrku prosto. V opoldanskih urah odhod iz Komiže. Prihod v Ljubljano, v poznih večernih urah.


CENA: 389,00 EUR

CENA VKLJUČUJE: sladko dobrodošlico, plastenko vode, welcome drink,povratni avtobusni in trajektni prevoz, 7 dnevno namestitev v hotelu Biševo - standard soba z balkonom, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), obisk TITOVE ŠPILJE in pohod na Hum, ogled mesta Vis,vodene raztegovalne vaje, mini olimpijado, ogled notranjosti otoka, ogled podzemnih rovov ter bolnišnice JNA, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca.

OBVEZNA DOPLAČILA:
- Turistična taksa 1,35 EUR na osebo na dan
- Prijavnina 14,00 EUR
- pri prijavi 30 - 40 potnikov +20,00 EUR

MOŽNA DOPLAČILA:
- Soba s pogledom na morje 14,00 EUR na osebo       
- Enoposteljna soba +82,00 EUR                             
- Riziko odpovedi + 19,45 EUR
​- Odhod iz Maribora in Celja + 18,00 EUR

*POPUSTI:
- 12 leta v 1/2 sobi z dvema odraslima GRATIS
- 2 otrok na dodatnem ležišču do 12 leta -50%
- Odrasli na dodatnem ležišču -20%

*Popusti se obračunajo od nastanitve - 274,00 EUR


Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb
 Program potovanja je časovno okviren.

Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika . Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

*Opomba k ceni
Organizator lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

odg.or.4EV


Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja.REZERVIRAJ