s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  ponedeljek, 4. oktober 2021 REZERVIRAJ

OTOK ISCHIA - KLUBSKI PROGRAM 2021

Obiščite z nami čudovit vulkanski otok Ischia, v Neapeljskem zalivu. Preživite aktivne počitnice v skrbi za dobro počutje in zdravje. Izjemna narava!

TERMALNI OTOK ISCHIA - Otok ZDRAVJA IN  MLADOSTI

Odlične klubske počitnice z orzaniziranim prevozom iz Slovenije. Obiščite z nami čudovit vulkanski otok Ischia, v Neapeljskem zalivu. Preživite aktivne počitnice v skrbi za dobro počutje in zdravje.

HIT LETA 2018, 2019
termin: 04.10.- 11.10. 2021

PROGRAM:

1.DAN: Odhod iz Maribora, Celja, Ljubljane in Sežane. Nočna vožnja mimo Bologne, Firenc, Rima do Neaplja, kamor bomo prispeli v popoldanskih urah. Po krajši osvežitvi se bomo vkrcali na trajekt in odpluli na slikovit in sončni otok ISCHIA, vulkanski in hribovit otok v Neapeljskem zalivu, ki meri le 46 km². Ima razgibano zgodovino, danes pa je poznan predvsem po zdravilnem turizmu, topli vodi in zdravilnem blatu. Nastanitev in večerja v hotelu***/*.

2.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje ali pa ogled glavnega mesta (doplačilo) ISCHIA PORTO z impresivno mogočno utrdbo CASTELLO ARAGONESE iz 5. stoletja. Po ogledu prosto za nakupe in oglede mesta Ischia. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

3.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje ali (doplačilo) odhod do vasice Funtana in sledi treking z zelo zabavnimi lokalnimi vodiči na vulkanski vrh Mt. Epomeo 787 m. Na vrhu nas bo navdušil prečudoviti pogled na celotni otok. Ob vrnitvi se bomo ustavili v stari italijanski gostilni v vasici, kjer si bomo pripravili in spekli tradicionalno italijansko specialiteto - "pizzo Napolitano". Ob glasbi v živo in dobri kapljici si bomo naredili krasen napolitanski popoldan. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje ali (doplačilo) se bomo odpravili v mesto Lacco Ameno. Prosto za nakupe in kavico. V popoldanskem času se bomo z ladjo zapeljali okoli otoka. Krajši postanek v Sant Angelu d'Ischia, kjer se sprehodimo do slavnega trga in vrnitev v hotel.  Večerja in nočitev.

5.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje ali(doplačilo) se bomo odpravili do Lido di Maronti. Pot bomo nadaljevali do plaže Maronti in se povzpeli do slavnih starih term CAVASCURA, katere so znane že iz časa grške kolonizacije otoka. Uživali bomo v vročih kopelih v starih jamah in okusili pravi stik z naravo. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

6.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje ali možnost izleta (doplačilo) do zaliva Citara. Prosto za kopanje ali pa obisk Pojzedonovih vrtov. Poseidon Gardens so ene izmed največjih term na otoku in razpolagajo z 20 naravnimi mineralnimi toplimi bazeni. Ležijo direktno na plaži. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

7.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku ​prosto za kopanje ali (doplačilo) odhod do Baia Di Sorgeto, kjer se bomo kopali v naravnih morskih termah. V tem predelu je temperatura morja 30 stopinj celzija, v vseh letnih časih. Ob vrnitvi se bomo ustavili še v enem izmed najlepših botaničnih vrtov "La Mortella" zakoncev Walton, ki se razteza na dveh hektarih površine. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

8. DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku odhod trajekta do Neaplja. Nadaljevanje vožnje s krajšimi vmesnimi postanki v Slovenijo, s prihodom v poznih jutranjih urah naslednjega dne.                             CENA:589,00 EUR v dvoposteljni sobi pri 40 potnikih in več     


CENA VKLJUČUJE: povratni prevoz z visoko turističnim avtobusom, povratni trajektni prevoz, 7 dnevna namestitev v hotelu ***+, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in strežena večerja), vstop v zunanji termalni bazen, jutranje razgibavanje, mini olimpijada, animacija, fitness, ležalniki na bazenu in senčniki, stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV.

​Prevoz iz Maribora je zagotovljen samo v primeru 25 prijavljenih oseb.

OBVEZNA DOPLAČILA:
- Turistična taksa.....................3,50 EUR na osebo na dan
- Prijavnina............................14,00 EUR
- Pri prijavi 30-40 potnikov.........+20,00 EUR na osebo

MOŽNA DOPLAČILA:
- Enoposteljna soba............................182,00 EUR
​- Morska stran...................................70,00 EUR na osebo v dvoposteljni sobi / v primeru, da je še razpoložljiva
- Riziko odpovedi................................29,80 EUR
- Zavarovanje s asistenco v tujini.............13,00 EUR
- Prevoz iz Maribora ali Celja .................18,00 EUR​

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb.

Program potovanja je časovno okviren.

Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika . Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

*Opomba k ceni
Organizator lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno.

Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.
 
ODRO. 4EV.
Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja.


REZERVIRAJ