s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 12. december 2020 REZERVIRAJ

OBERTAUERN - SMUČARSKI DAN VEČER TOURS

Vabimo vas na tradicionalen VEČER TOURS smučarski dan na OBERTAUERN. Zavijugajte s nami 12.12. 2020 na prelazu Obertauern s kar 100 km prog. Snežna garancija.

SMUČARSKI DAN OBERTAUERN 2020
Vabimo vas na čudovit smučarski dan v Obertauern.

Odhod:  12.12.2020
   

Obertauern ima zagotovljen naravni sneg in se ponaša tudi z največjo povprečno višino v Avstriji, kar je dokazala študija znanega raziskovalca zimskega športa GĂĽntherja Aignerja.  Kraj leži na nadmorski višini 1.740 metrov in je tako najvišje ležeči zimskošportni kraj dežele Salzburg. Povprečna višina snega v zadnjih 30 letih je bila neverjetnih 264 centimetrov, zanimivo pa je tudi, da se višina snega v Obertauernu v zadnjih 108 letih ni spremenila, kot so ugotovili v študiji. Snežna zagotovljenost torej ni le reklamna obljuba, temveč tudi znanstveno dokazano dejstvo. Mestece se ponaša z vrhunskimi hoteli, odličnimi kočami, odličnimi trgovinami in restavracijami.
 
SMUČIŠČE:  10O KM PROG  VIŠINA: OD 1630 M DO 2313 M

Program smučarskega dneva:
Odhod iz AP Maribor (Mlinska) ob 05.00 uri zjutraj. Vožnja proti Dravogradu, Celovcu, nato pa nadaljevanje s postankom za jutranjo kavico v smeri tunelov Tauern. Zapustimo avtocesto in se podamo na prelaz Obertauern.  Ves dan bo na voljo za odlično smuko, druženje, zabavo.  Ob 17.00 uri se bomo zbrali na dogovorjenem mestu in se podali na pot proti Sloveniji. Prihod v Maribor v poznih večernih urah.

CENA:  67,00 € /pri min 16 potnikih

CENA VKLJUČUJE:  Prevoz na relaciji Maribor – Obertauern – Maribor, cestnine, spremljevalca , celodnevno smučarsko vozovnico Obertauern za odraslo osebo, stroške organizacije nezgodno zavarovanje potnikov, DDV.

Kavcija za čip:  3 € / - na licu mesta.
Povračilo dobite na blagajni na avtomatu, ko boste vrnili svojo vozovnico po končani smuki.


POSEBNA CENA OTROKE:  52,50 €   

Prijavnina: 5 € /voucher

VSTOPNO MESTO:  
AP Maribor, Mlinska ulica ob 05.00 uri
AP  Dravograd  OB 05.50 URI

Splošni pogoji so sestavni del programa                        

Odg. org: Med T.     

REZERVIRAJ