s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  ponedeljek, 17. avgust 2020
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

UGLJAN - AKTIVNE POČITNICE IN POHODI NA "ZELENEM OTOKU"

Ugljan je eden od največjih in najbolj slikovitih otokov Zadrskega arhipelaga, domačini pa ga imenujejo tudi Zeleni otok, saj je pokrit z gosto makijo, borovci, oljkami, figami in drugim sredozemskim rastlinjem.

UGLJAN - AKTIVNE POČITNICE S POHODI NA "ZELENEM OTOKU"

             
Ugljan je eden od največjih in najbolj slikovitih otokov Zadrskega arhipelaga, domačini pa ga imenujejo tudi Zeleni otok, saj je pokrit z gosto makijo, borovci, oljkami, figami in drugim sredozemskim rastlinjem.
Na programu aktivnih počitnic, ga boste doživeli od njegovega zahoda do vzhoda. Opravili bomo nekaj prijetnih pohodov, se sončili na odličnih plažah in spoznavali njegove vrhove in zalive. Mala skupina in prijetno druženje!

Odhod:  17.8. 2020


PROGRAM AKTIVNEGA ODDIHA:
1. DAN: ponedeljek, 17.08.2020 Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do Zadra. Okrog poldneva vkrcanje na trajekt in plovba do pristanišča Preko. Vožnja do mesta Ugljan. Nastanitev, večerja in nočitev.

2. DAN: torek, 18.08.2020  (3 ure hoje)Po zajtrku sprehod do zaselka Batalaža, od koder se bomo mimo Gornjega sela povzpeli na razgledno točko Stražica. Krajši postanek, nato spust v Muline in vrnitev v hotel. Popoldan prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

3. DAN: sreda, 19.08.2020 (4 ure hoje)Zajtrk. Vožnja do vasice Turkija in vzpon na najvišji vrh otoka Ugljan - Ščah (286m). Krajši postanek, nato spust v Sutomišćico, kjer nas bo čakal avtobus. Vrnitev v hotel. Popoldan prosto za kopanje. Večerja in nočitev.


4. DAN: četrtek, 20.08.2020 (3 ure hoje)Zajtrk. Vožnja do naselja Mrtečin, kjer zapustimo avtobus in se najprej sprehodimo do mesteca Lukoran, po krajšem postanku pa nadaljujemo še do rta Morovica. Sledi vzpon na vrh Trpinje (80m), nato vrnitev v Lukoran. Vožnja do hotela. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

5. DAN: petek, 21.08.2020 (3 ure hoje) Po zajtrku vožnja do mesteca Kali, od koder se peš podamo do razgledne točke Zarunjiški (150m), po krajši osvežitvi pa se spustimo v zaliv Vela Lamjana, kjer si bomo nekaj časa vzeli za kopanje. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

6. DAN:  sobota, 22.08.2020 (3-4 ure hoje) Zajtrk. Vožnja do kraja Poljana, izhodišča za vzpon na vrh Sv. Mihovila (262m). Po »osvojitvi vrha« spust mimo Male in Velike glave v Preko. Postanek za osvežitev, nato vrnitev v hotel. Popoldan prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

7. DAN:  nedelja, 23.08.2020 Zajtrk. Vožnja do pristanišča Preko in vkrcanje na trajekt. Po pristanku v Zadru nadaljevanje vožnje proti domu. Predviden prihod v Slovenijo v večernih urah.

CENA: 450€

Cena vključuje:
- avtobusni prevoz po programu, prevoze po otoku na pohodih.
- trajekt na relaciji Zadar-Preko-Zadar,
- 6 x polpenzion v 1/2 twc v hotelu*** v dvoposteljni sobi
- stroške priprave in organizacije potovanja.


Doplačilo:
- turistična pristojbina - na licu mesta!

VSTOPNO MESTO: MARIBOR  - natančno lokacijo dobite v navodilu pred odhodom.

Odg.org. Bal.


Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo v agenciji.REZERVIRAJ