s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  nedelja, 26. april 2020 REZERVIRAJ

IRSKA- ZELENI OTOK

Ogled živahnega Dublina,obisk drevoreda iz znamenite serije Igra prestolov,obalni deli Irske in znameniti Velikanov nasip ter Moherski klifi

Program
1. DAN
LJUBLJANA – MANCHESTER - BELFAST
nočitev

Polet v jutranjih urah iz Ljubljane v Manchester. Sledi zanimiva vožnja po angleški pokrajini v pristanišče in vkrcanje na trajekt. Po pristanku vožnja v Belfast. V prestolnici Severne Irske - Belfastu, so številne znamenitosti le nekaj minut oddaljene druga od druge. Belfastski humor je črn in piker. Po ogledu znamenitosti kot so Opera, Botanični vrt in propagandne poslikave na hišah, sledi prenočevanje v okolici Belfasta.

2. DAN
GIANT'S CAUSEWAY in "KINGSROAD"
zajtrk, večerja, nočitev

Zadnji ogledi Belfasta morda ta dan še do Titanik četrti, kjer so izdelali Titanik in kjer je danes sodoben muzej v naravni velikosti ladje. Nato se bomo poistovetili s serijo Igre Prestolov. Predstavljali si bomo, da bežimo pred silami Lannisterjev,  Ta občutek je še toliko bolj vznemirljiv med 200 let starim drevoredom »temačnih« dreves z vijugastimi vejami. Postavili se bomo v čevlje Arye Stark, ki je v priljubljeni seriji Game of Thrones tukaj skozi potovala skupaj z Nočno stražo in se pripravite na odkrivanje pokrajine, ki je bila večkrat poosebljena v Sedmih Kraljestvih.

Zadnji ogledi Belfasta morda ta dan še do Titanik četrti, kjer so izdelali Titanik in kjer je danes sodoben muzej v naravni velikosti ladje. Informativni ogled in nadaljevanje proti največjemu naravnemu čudesu – Velikanovemu nasipu (Giant ‘s Causeway). Sestavlja ga ogromno šestero kotnih stebrov, ki se spuščajo v morje kot ozka polica. Po ogledu tega čuda narave sledi prijetno nadaljevanje poti proti Sligu, oz. proti hotelu.

3. DAN
SLIGO - GALWAY
Zajtrk, večerja, nočitev

Po najbolj neokrnjenem in slikovitem predelu Irske boste prispeli do živahnega mesta Galway. Sprehod do osrednjega trga po lesenih mostovih in slikovitih ulicah. Gričevnato pokrajino Burren zaznamuje sivapnenec in neposeljenost, tu najdemo čudovito travniško cvetje, sijajno glasbo in na stotine starih spomenikov.

4. DAN
CLIFF OF MOHER – BUNRATY CASTLE
zajtrk, večerja, nočitev

Sapo vam bodo vzeli Moherski klifi, ki se dvigajo nad strmimi prepadi. Sledi ogled enega najbolj avtentičnih irskih gradov Bunraty Castle. V sklopu tega si ogledamo tudi park, katerega zaznamuje predstavitveno področje irskega podeželja 19. stoletja. Proti Zapustili bomo območje najdaljše irske reke Shanon in prispeli do najlepše irske varice Adare, z očarljivo lego in s slamo kritimi zidanicami.

5. DAN
RING OF KERRY – CORK
zajtrk, nočitev

Najprej vožnja po delu znamenitega Ring of Kerry nato se bomo napotili proti gradu Blarney, kjer boste poljubili znameniti kamen na grajskem obzidju. Sledi raziskovanje mesta Cork, leta 2005 evropska kulturne prestolnice. Pravijo, da je to idealno mesto za pohajkovanje. Veliko časa ne bo, malo pa že! Sledi vožnja v smeri Dublina. Prenočevanje.

6. DAN
DUBLIN
zajtrk, nočitev

Dan bomo preživeli v Živahnem Dublinu. Ogled Trinity College (Kolidž sv. Trojice), kjer hranijo dragoceno in, nekateri pravijo, najlepšo knjigo na svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Možnost obiska muzejske zbirke in degustacija najbolj znanega irskega piva Guiness. Nekaj prostega časa v mestu. Nočitev v okolici.

7. DAN
DUBLIN – MANCHESTER
Zajtrk, nočitev

Še zadnji ogledi mesta: Trinity College (Kolidž sv. Trojice), kjer hranijo dragoceno in, nekateri pravijo, najlepšo knjigo na svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Popoldan vkrcanje na trajekt in vožnja do pristanišča v Hollyheadu ter naprej proti Liverpoolu oz Manchestru. Namestitev v hotelu in nočitev.

8. DAN
MANCHESTER - LJUBLJANA
Zajtrk

Zgodnja vožnja na letališče v Manchestru in polet v Ljubljano.

Cena vključuje

 • letalski prevoz,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • štiri nočitve z zajtrki in tri polpenzione v hotelih 3*,
 • avtobusne prevoze po Irski,
 • cestne in ostale pristojbine,
 • zunanje oglede,
 • stroške spremstva in organizacije potovanja.

 CENA IN ODHODI

26.04.2020-1189,00

28.06.2020-1189,00

19.07.2020-1299,00

02.08.2020-1239,00

Doplačila

DOPLAČILO za manjšo skupino:

 • na posameznem avtobusu med 30 in 39 potniki 50€, med 20 in 29 potniki 80 €,

MOŽNA DOPLAČILA na poti:

 • dodatni izleti ali večerne prireditve,
 • vstopnine po izbiri (Trinity College, Book of Kells, grad),
 • ogled in degustacija piva ter viskija s spremstvom vodnika.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

 • enoposteljna soba 290 € (v primeru, da potuje 1 oseba je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi)

POPUSTI ob prijavi:

 • otrok od 2 – 12 let na dodatnem ležišču 15 % (popust se obračuna ob prijavi 2 odraslih oseb in otroka)

Splošni pogoji poslovanja or. potovanja so sestavni del programa!

OOPAL

REZERVIRAJ