s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 29. november 2019 REZERVIRAJ

DUNAJ IN KONCERT DUNAJSKIH DEČKOV

Dunaj tokrat v znamenju velikega koncerta Dunajskih dečkov.Ob njihovem jubileju lahko cesarsko mesto doživimo nekoliko drugače.


DUNAJ IN KONCERT DUNAJSKIH DEČKOV

ODHOD: 29.11.2019

Dunaj tokrat v znamenju velikega koncerta Dunajskih dečkov.Ob njihovem jubileju lahko cesarsko mesto doživimo nekoliko drugače.Dunajski predbožični sejmi in mogočne lučke adventa.

PROGRAM POTOVANJA:

1. dan: SLOVENIJA–DUNAJ nočitev
Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Avstrije. Naše potovanje se bo nadaljevalo do avstrijske prestolnice, kjer se bomo najprej sprehodili po središču mesta in se seznanili z osrednjimi spomeniki, ki krasijo mesto. Šli bomo mimo opere in Albertine, do stolnice sv. Štefana, kjer bo tudi nekaj prostega časa za individualne oglede in osvežitev. Prevzel nas bo vonj po cimetu in kuhanem vinu na predbožičnem sejmu. Ob dogovorjeni uri se bomo udeležili koncerta svetovno znanega zbora »Dunajski dečki«. Ob prepevanju njihovih pesmi bomo uživali v minoritski cerkvi. Po koncertu vožnja do kraja namestitve. Nastanitev v hotelu, nočitev.

2. dan: DUNAJ–SLOVENIJA zajtrk
Po zajtrku bomo nadaljevali z raziskovanjem prestolnice Avstrije. Zapeljali se bomo do dunajskega razglednega stolpa ter se po želji povzpeli in uživali v izjemnem razgledu. Nato se bomo odpravili do palače Belvedere, kjer si bomo vzeli čas za sprehod po vrtovih in morda ogled muzejskih zbirk. Sledil bo še ogled palače Schönbrunn. Sprehod po vrtovih in po želji ogled cesarskih soban. V popoldanskih urah se bomo vračali proti domu. Predviden prihod v večernih urah.Cena velja glede na število prijavljenih oseb:
· pri udeležbi 40 oseb 165 €
· pri udeležbi 30 oseb 180 €
· pri udeležbi 20 oseb 195 €

Cena vključuje
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu***, 1 x nočitev z zajtrkom, zunanji ogledi po programu, ogled koncerta Dunajskih dečkov, vodenje in organizacija potovanja.
 

· najmanjše število potnikov: 20
· doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine po želji

· popust: 10 % za otroka do 12 let v sobi z dvema odraslima

· obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina


Cenejša potovanja
· 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11.

Rezervacija sedežev
· v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
· v zadnji vrsti: -10 € na osebo


Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja cena. Če število potnikov po programu za to ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko.


Odg. org Ica

Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo v agenciji ali na spletni strani.


REZERVIRAJ